Conform profeţiei, Armageddon e foarte aproape. Totul pleacă de la zăpada care a căzut în ultimele două zile asupra staţiunii italiene Salento. 

Articolul continua dupa recomandari

Filosoful italian Matteo Tafuri, care a trăit între 1492 şi 1582 a avertizat că două zile consecutive de ninsoare în oraşul Salento, din sudul Italiei, vor aduce Apocalipsa. Regiunea e cunoscută pentru clima sa blândă, dar în această săptămână a fost acoperită de zăpadă.

"Salento, oraşul palmierilor şi al vântului cald din sud, un Salento înzăpezit, dar niciodată atins. Două zile de ninsoare, două fulgere pe cer, ştiu că lumea se va sfârşi, dar nu mă tem.", a scris Tafuri.

Zăpada căzută acum peste sudul Italiei a readus în discuţie profeţia filosofului din secolul XVI, dar şi ceea ce mult mai celebrul Nostradamus a prevăzut pentru 2017, când a spus că America va intra în colaps şi încălzirea globală va provoca un adevărat război.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.