Acest site foloseste cookie-uri


Nici în filmele SF nu ai văzut aşa ceva! A fost inventat dispozitivul care înlocuieşte maşinile de spălat rufe. E cât un SĂPUN DE MÂINI, dar face minuni

12 IANUARIE 2016  •  14:04

Daca iti place stirea, share pe:


Deşi nici scriitorii de literatură SF nu s-au gândit la asta, ei bine lucrurile sunt cât se poate de reale! O inventatoare din Germania a creat un mic dispozitiv, de dimensiunea unui săpun, care poate spăla hainele la fel de bine ca o maşină de spălat. În plus, este ecologic şi economic


Lena Solis a hotărât să inventeze un aparat portabil de spălat rufe, după ce a văzut că este foarte complicat să faci asta în timpul unei excursii, departe de casă. Aşa a luat naştere DOLFI, un dispozitiv de mărimea unui săpun.

Folosirea lui este foarte simplă. Se umple cu apă o chiuvetă sau un lighean, se pun rufele murdare şi detergentul, apoi se introduce aparatul Dolfi. El emite ultrasunete puternice, care vor forma bule mari în apă şi jeturi care vor curăţa hainele, împingând detergentul în ţesătură, scrie OddityCentral.

O spălare durează doar 30 de minute şi este complet silenţioasă, aparatul poate fi folosit inclusiv noaptea. Dolfi poate fi luat foarte uşor în călătorii, consumă foarte puţină energie electrică şi este foarte blând cu ţesăturile. Poate fi folosit pentru haine de bumbac, mătase, lână şi caşmir. Astfel, el este varianta ideală pentru a înlocui maşinile de spălat, dar şi spălatul manual.

Dolfi a fost realizat cu ajutorul unei campanii de strângere de fonduri pe Indiegogo. Produsul nu a fost lansat încă pe piaţă, dar poate fi pre-comandat. Un aparat costă doar 109 dolari.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul Zilei, 23 octombrie 2016. O duminică liniştită pentru berbeci

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu