Acest site foloseste cookie-uri


Japonia menține deschisă o gară doar pentru O SINGURĂ ELEVĂ. Mersul trenurilor a fost modificat în funcție de orarul fetei

11 IANUARIE 2016  •  22:27

Daca iti place stirea, share pe:

Japonia menține deschisă o gară feroviara scoasă din uz pentru un singur pasager: o elevă de liceu pentru care trenul face doar două opriri în această stație - o data când față pleacă la cursuri și a două oară când se întoarce, relatează site-ul citylab.com, citat de Agerpres.

De ani de zile, acest singur pasager așteaptă în gară Kami-Shirataki din insulă nordică Hokkaido. Totul pare a fi o scenă desprinsă dintr-un film al regizorului Hayao Miyazaki, scrie agenția de știri.

Dar, conform CCTV News, povestea este reală și are la bază o decizie pe care Căile Ferate Japoneze - grupul care operează rețeaua feroviara a țării-a luat-o în urmă cu trei ani.

La acea vreme, numărul pasagerilor în stația Kami-Shirataki a scăzut semnificativ din cauza poziției sale izolate, iar serviciile de transport de marfă au încetat și ele. Căile Ferate din Japonia se pregăteau să închidă gară pentru totdeauna, când au observat că această încă era utilizată în fiecare zi de o elevă.

Așa că au decis să păstreze gară deschisă pentru ea până la absolvirea cursurilor. Compania chiar a ajustat orarul trenului în conformitate cu programul fetei.

Eleva, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, urmează să termine liceul în luna martie, moment în care gara va fi in cele din urmă închisă.  

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 27/10/2016. Taurii au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu