Acest site foloseste cookie-uri


HARTA CHINEZEASCĂ a feței tale îți arată problemele de sănătate! Află de CE SUFERI și tratează-te din timp!

11 IANUARIE 2016  •  20:02

Daca iti place stirea, share pe:

Fiecare afecțiune a corpului poate fi ‘citită’ pe chipul tău. Chinezii au o serie de tehnici prin care pot depista bolile organismului.

Uite ce spune față ta despre problemele fiecărui organ în parte!


1. FRUNTEA

Fruntea reprezintă intestinul subțire și vezică. Aspectul frunții îți spune dacă trebuie să reduci din grăsimi ori alimente sub formă de conservă care reduc capacitatea digestiva. De asemenea, problemele cauzate de alcool și zahăr în exces se pot vedea analizând fruntea.


Dacă această este umflată ori are un aspect uscat, du-te la medic. Trebuie să bei multă apa pentru a te hidrată și să consumi legume proaspete. De asemenea, evită pe cât poți consumul de băuturi alcoolice.

2. SPAȚIUL DINTRE SPRÂNCENE

Zonă dintre sprâncene indică dacă ai probleme cu ficatul. Dacă ai pielea lăsată în această zonă sau își schimbă culoare mereu ori este iritabila la o simplă atingere, trebuie să te odihnești mai mult. Trebuie să mănânci mai sănătos, iar exercițiile de yoga îți stimulează sistemul digestiv.

3. SPRÂNCENELE


Zonă sprâncenelor îți spune dacă ai rinichii afectați. De asemenea, aspectul anormal al sprâncenelor mai poate indică probleme cardiovasculare. Bea apa și redu cafeină din consumul zilnic precum și băuturile îndulcite.

4. NASUL


Dacă apăr des coșuri pe nas sau pielea este uscată în această zonă, este semnalul că trebuie să ieși la aer. Petreci prea mult timp în casă, iar un nas cu un aspect anormal indică probleme cu gazele și balonarea. În plus, s-ar putea să ai probleme cu circulația sângelui. Verifică-ți în mod constant colesterolul și nivelul de zahăr din sânge.

5. POMEȚII


Pomeții vorbesc despre plămânii tăi. Dacă sunt iritabili, ești predispus la astm. Pomeții cu un aspect neplăcut anunța apariția cearcănelor în jurul ochilor. Evită spațiile cu fumători sau renunță la țigări, dacă fumezi.

6. OBRAJII

Obrajii vorbesc despre plămâni și rinichi. Obrajiorii îți spun dacă ești stresat și ai un regim alimentar nesănătos. Dacă te machiezi zilnic, alege produse cosmetice cât mai naturale și nu uită să folosești dischetele demachiante înainte de culcare.

7. GURA ȘI BĂRBIA


Fii atent la bărbia ta pentru că aspectul ei îți spune dacă ai probleme cu stomacul. Excesul de grăsimi, cafeină și alcool duc la apariția coșurilor și eczemelor în zonă bărbiei, iar asta arată la rândul ei dacă ai probleme serioase de digestie.

8. GÂTUL

Problemele hormonale pot fi depistate prin observarea aspectului gâtului și al maxilarului. Dacă ai pielea gâtului uscată, consumi prea multă sare, deci ești deshidratat. Soluția? Bea apa și redu consumul de cafea.  

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

Meteo 29/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei, 28 octombrie 2016. Berbecii vor avea o zi plină de surprize!

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu