Acest site foloseste cookie-uri


DESTINUL E ÎN MÂINILE TALE! Vezi dacă aceste două linii din palmele tale se aliniază și ce înseamnă acest lucru!

11 IANUARIE 2016  •  18:02

Daca iti place stirea, share pe:

Linia majoră din palmă este localizată chiar la baza degetului mic. Această spune multe despre personalitatea ta. Dacă cele două linii din palmele tale se aliniază, relevă anumite trăsături. 

Această linie (care se formează atunci când apropii palmele) este cunoscută drept „linia casatoriei” și poți să îți citești chiar tu în palmă, dacă știi câteva lucruri despre ea. Iată ce înseamnă linia căsătoriei:

– dacă cele două linii se alinieaza înseamnă că ești o persoană calmă, atentă și plină de compasiune. Ești o persoană stabilă care își dorește echilibru în viață. De aceea, vei caută să te căsătorești cu cineva la fel de liniștit că ține, care să se înțeleagă cu prietenii tăi și cu familia ta.AFLĂ CÂȚI COPII VEI AVEA


– dacă linia de la palmă dreaptă este poziționată mai sus decât cea de la palmă stânga înseamnă că ești o persoană înțeleaptă și care analizează mult tot ceea ce este în jur. Ești cu picioarele pe pământ și nu pleci urechea la ceea ce îți zic alți oameni. Ești foarte selectivă și cauți un partener care să fie la fel de înțelept că ține, de aceea ai șanse mari să te căsătorești cu o persoană mai în vârstă.

– dacă linia din stânga e amplasată mai sus decât cea de la mână dreaptă înseamnă că ești o persoană dură, puternică și care ia taurul de coarne atunci când se ivește o problemă. Ai nevoie de multă afecțiune și ești o fire geloasă. Vei caută un partener loial și care să îți fie cumva supus, căci ești un om încăpățânat.

Cititul în palmă este o artă străveche ce relevă multe despre personalitatea ta. Cu ajutorul acestor linii poți află cât noroc ai, ce fel de om ești, cu cine te vei căsători și ce destin ai. Cu alte cuvinte, viitorul este… în mâinile tale.  

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul Zilei, 22 octombrie 2016. Leii profită de timpul liber din acest weekend

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu