Acest site foloseste cookie-uri


Indiferent cât de groase sunt CIZMELE, iarna este aprope IMPOSIBIL să ai picioarele calde! Cel mai SIMPLU truc, PROBLEMA dispare!

10 IANUARIE 2016  •  15:44

Daca iti place stirea, share pe:

 Indiferent de cât de groase sunt cizmele, iarna este aproape imposibil să ai picioarele calde atunci când ieși afară. Dar pentru toate problemele există o soluție!

Pentru cel mai simplu truc veți avea nevoie de o pereche de cizme de iarnă, marker, foarfecă și cel mai important element, materialul reflectorizant. Poți tăia un parasolar pe care îl folosești vara pentru mașină, dacă nu ai alte idei!

Să trecem la treabă! Înainte să începi, scoate căptușeala din cizme. Taie materialul reflectorizant astfel încât să se potrivească piciorului tău, apoi pune-l în încălțăminte. Peste această bucată pune căptușeala pe care ai scos-o la început. Astfel ve obține cizme izolate și nu îți va mai fi frig când vei merge prin zăpadă, potrivit cuisineandhealth.com.

Alte lucruri pe care le poți face ca nu îți înghețe picioarele iarna

Înainte de orice, trebuie să știi că este important ca picioarele tale să fie uscate. Pentru asta, poartă ciorapi din materiale naturale și alege cizme prin care nu trece apa. Ciorapii de lână sunt cea mai bună alegere pentru anotimpul rece. Ideal ar fi să porți cizmele doar afara, iar când stai la birou, să te încalți în ceva mai subțire, pentru că altfel îți transpiră picioarele, iar când ieși din nou afara, îți va fi foarte frig.

Dacă stai pe loc și ai picioarele înghețate, pur și simplu mișcă-ți degetele în gheată. Îți vei pune, astfel, sângele în mișcare și te vei mai încălzi. Este foarte important să porți fes când ești afară. Chiar dacă picioarele sunt problema, vei vedea că îți va fi mult mai cald când vei avea capul acoperit, deoarece căciula îți păstrează căldura în tot corpul, informează , scrie unica.ro.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

Termperaturile cresc spre amiază. Din păcăte, în weekend vom avea nevoie de umbrele

Horoscop

Horoscopul zilei, 21 octombrie 2016. Nativii berbec vă pot strica buna dispoziție!

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu