Acest site foloseste cookie-uriSPECIAL! Vulpea care a invatat sa joace golf in doar 10 secunde

Pune video pe site-ul tau:

22 MAI 2013  •  20:24

Tiger Woods areun rival demn de luat in seama. Este o vulpe care a invatat sa joace golf in doar 10 secunde.

Nici nu-i de mirare. Doar e considerata cel mai destept si siret animal.

N-are nevoie de crose, de masinute cu care sa se plimbe pe terenul de golf. Nici de o invitatie speciala. Daca vrei sa te joci cu ea, bine. Daca nu, iti fura mingea.

Cea mai rapida toaleta motorizata din lume

Pune video pe site-ul tau:

22 MAI 2013  •  19:49

Un record nou si neobisnuit a fost batut de un britanic inventiv. Barbatul a creat cea mai rapida toaleta motorizata din lume, un vehicul ce poate atinge viteza de 88 de kilometri pe ora.

Iar acum spera ca eforturile sa-i fie rasplatite cu un loc in Cartea Recordurilor. Acum doi ani, un canadian a obtinut acelasi premiu cu un scuter similar, dar mai putin rapid. Toaleta motorizata creata de acesta putea atinge doar 75 de kilometri pe ora.

Inca mai exista oameni care isi dedica viata lor pentru a ne face viata mai frumoasa, mai usoara si mai ieftina. Pentru ei, profitul este ultima grija. Mai important este ca descoperirea lor sa vina in ajutorul cuiva.

Asta a facut un roman care a inventat un filtru de aer pentru masina care scade consumul de combustibil si creste performanta motorului. A fost premiat la Salonul de Inventii de la Geneva, dar si in Kuwait. Desi stau pe un ocean de petrol, seicii isi doresc, totusi, sa mai reduca din consumul masinilor. Asa ca inventia romanului nostru este folosita deja la cele mai noi masini de curse, dar si la autobuzele unor societati de transport public.

NASA finanteaza dezvoltarea unei imprimante 3D pentru alimente

Pune video pe site-ul tau:

22 MAI 2013  •  19:46

NASA investeste intr-o imprimanta 3D care sa poata recrea diverse feluri de mancare. La inceput va fi pizza. Vor urma meniuri mai putin apetisante, pe baza de insecte.

Astronautul cere, imprimanta 3D il serveste. Ce vedeam numai in „Star Trek” va deveni realitate in misiunile spatiale ale NASA. Agentia a investit recent 125.000 de dolari in proiectul unor oameni de stiinta care promit sa creeze o imprimanta 3D care sa produca mancare.

In loc de tus, cartusele imprimantei vor contine prafuri proteice si carbohidrati. Iar primul proiect asupra carora se vor concentra expertii este pizza.

Sursele de hrana ale viitorului sunt, pentru multi experti, insectele. Asa ca prafurile proteice din lacuste, gandaci si alte nevertebrate vor fi, in viitor, principala materie prima a copiatorului de mancare. Hrana va avea un gust bun, promit cei de la NASA. Si, cel mai important pentru ei, va fi mult mai usor de transportat si de stocat pe durata misiunilor in spatiu.

Un barbat suspectat de implicare in atentatul de la Boston, impuscat mortal

22 MAI 2013  •  18:26

Un barbat suspectat de legaturi cu atentatul de la maratonul din Bostona fost ucis. Cecenul era investigat de FBI si a fost impuscat de un agent, dupa ce a declansat un conflict, relateaza CNN.

Ibrahim Todasev avea 27 de ani si ii cunostea pe fratii Tarnaev, Tamerlan si Djohar. Tanarul a fost impuscat in locuinta sa din Orlando, statul Florida.

In timp ce era interogat de un agent FBI, doi politisti si alti reprezentanti ai autoritatilor americane, barbatul a declansat o confruntare violenta.

Agentul FBI l-a impuscat, in autoaparare, dupa ce a fost atacat si a suferit rani minore.

Ibrahim Todasev locuia in Statele Unite din 2008 si i-a cunoscut pe la Boston. Cu o luna inainte de atacul de la maraton, tanarul a vorbit la telefon cu Tamerlan Tarnaev.

Foto: CNN

Spiderman a jucat baschet pe un teren de cartier din New York

Pune video pe site-ul tau:

22 MAI 2013  •  16:44

Spiderman a jucat baschet pe un teren de cartier din New York. Si nu e vorba despre vreo scena de film. S-a intamplat in realitate, chiar ieri, in celebra metropola americana.

Un barbat costumat precum celebrul erou de actiune a schimat cateva pase cu cativa copii pe un teren de baschet. Dupa cateva minte, barbatul s-a indreptat spre platourile de filmare instalate chiar la cateva blocuri distanta pentru pelicula Spiderman.

Asa ca toti martorii se intreabi acum daca nu cumva Spiderman era chiar actorul Andrew Garfield, cel care ii da viata personajului pe marele ecran.

Ursul polar fascinat de mingi

Pune video pe site-ul tau:

22 MAI 2013  •  16:41

Un urs polar este fascinat de o minge portocalie. Cat e ziua de lunga, animalul se joaca cu ea in piscina. Ursul, de fapt o ursoaica, pe nume Cora, e vedeta unei gradini zoologice din Cehia.

Ea le arata, de fapt, celor doi pui ai ei, o noua metoda de distractie. Imaginile surprinse de vizitatori au devenit virale pe internet.