Acest site foloseste cookie-uri


Un adept al statului islamic a tras 13 gloanţe către un poliţist pe o stradă din Philadelphia

9 IANUARIE 2016  •  08:42

Daca iti place stirea, share pe:

 Un atac armat teribil s-a petrecut în Philadelphia, la doar câteva zile după ce Barack Obama a anunţat măsuri speciale menite să restricţioneze accesul la armele de foc. Un bărbat care purta o mască albă a încercat să execute un poliţist care patrula cu maşina pe stradă. Ofiţerul a supravieţuit atacului datorită vestei antiglonţ pe care o purta. Şi a reuşit să riposteze. Şi el şi atacatorul sunt acum la spital. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Ofiţerul Jesse Hartnett era singur în maşina de serviciu în momentul incidentului. La al doilea foc, el e practic în maşină. Are braţul întins şi trage în ofiţerul Hartnett. Sunt uimit că poliţistul Hartnett e astăzi cu noi.

Bărbatul a continuat să apese pe trăgaci şi în timp ce fugea de lângă maşina de poliţie.

Deşi a fost rănit de trei gloanţe poliţistul a coborât din maşină şi a ripostat. Câteva gloanţe l-au atins pe agresor, care a fost în cele din urmă încătuşat de colegii agentului.

A mărturisit că a comis acest act de laşitate în numele islamului. Potrivit spuselor sale, crede că Poliţia apără legi care sunt contrare învăţăturilor Coranului.

Atacatorul, în vârstă de 30 de ani, dar şi poliţistul pe care a încercat să-l ucidă au ajuns la spital. Potrivit autorităţilor, arma folosită de bărbatul care a jurat credinţă Statului Islamic a fost furată de la un alt om al legii în urmă cu mai mulţi ani.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 27/10/2016. Taurii au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită