Un atac armat teribil s-a petrecut în Philadelphia, la doar câteva zile după ce Barack Obama a anunţat măsuri speciale menite să restricţioneze accesul la armele de foc. Un bărbat care purta o mască albă a încercat să execute un poliţist care patrula cu maşina pe stradă. Ofiţerul a supravieţuit atacului datorită vestei antiglonţ pe care o purta. Şi a reuşit să riposteze. Şi el şi atacatorul sunt acum la spital. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Articolul continua dupa recomandari

Ofiţerul Jesse Hartnett era singur în maşina de serviciu în momentul incidentului. La al doilea foc, el e practic în maşină. Are braţul întins şi trage în ofiţerul Hartnett. Sunt uimit că poliţistul Hartnett e astăzi cu noi.

Bărbatul a continuat să apese pe trăgaci şi în timp ce fugea de lângă maşina de poliţie.

Deşi a fost rănit de trei gloanţe poliţistul a coborât din maşină şi a ripostat. Câteva gloanţe l-au atins pe agresor, care a fost în cele din urmă încătuşat de colegii agentului.

A mărturisit că a comis acest act de laşitate în numele islamului. Potrivit spuselor sale, crede că Poliţia apără legi care sunt contrare învăţăturilor Coranului.

Atacatorul, în vârstă de 30 de ani, dar şi poliţistul pe care a încercat să-l ucidă au ajuns la spital. Potrivit autorităţilor, arma folosită de bărbatul care a jurat credinţă Statului Islamic a fost furată de la un alt om al legii în urmă cu mai mulţi ani.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.