Acest site foloseste cookie-uri


Raport ONU: Telefoanele mobile sunt mai importante decat toaletele

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:52

Telefoanele mobile sunt mai importante decat toaletele. O arata cel mai recent raport al Natiunilor Unite, potrivit caruia sase miliarde de oameni au un telefon mobil, insa doar 4.5 miliarde au acces la toaleta.

Compania Boeing va disponibiliza 2.300 de angajati pana la sfarsitul acestui an

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:51

Al doilea cel mai mare furnizor aerospatial si tehnologic al Pentagonului, Boeing, va disponibiliza in jur de 2.300 de angajati pana la sfarsitul acestui an.

 Masura ii vizeaza pe muncitorii fabricilor din zona Seattle, care lucreaza in principal la modelul 787 Dreamliner.

Acest avion a primit interdictia de a mai zbura, din cauza unor probleme tehnice. Cu toate acestea, conducerea Boeing a negat ca restructurarile ar avea legatura cu problemele acestui model.

Furia naturii a facut ravagii in Marea Britanie

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:51

In timp ce o parte a Romaniei se confrunta cu un val de ninsori abundente, furia naturii a facut ravagii in Marea Britanie.

In timp ce sute de mii de case din centru si nord au ramas fara curent electric in urma unor ninsori masive, o femeie a decedat in sudul tarii intr-o alunecare de teren, declansata de ploile torentiale. Meteorologii au avertizat ca vremea rea va continua sa persiste si in urmatoarele zile.

Presedintele cipriot, acuzat ca si-a sfatuit prietenii sa isi mute economiile in alta tara, inainte de izbucnirea crizei

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:51

Parlamentarii ciprioti au dat unda verde unui proiect de restructurare a bancilor, care prevede inchiderea sistemelor bancare aflate in pragul falimentului.

Totodata, au aprobat crearea unui fond national de solidaritate si au impus restrictii cu privire la suma maxima pe care o pot ridica clientii bancilor dupa deschiderea acestora, ce va avea loc marti.

Autoritatile de la Nicosia au amanat votul cu privire la o noua taxa, de data aceasta de 20 - 25 la suta pe depozitele de peste o suta de mii de euro, ce s-ar aplica exclusiv celei mai mari banci cipriote. O decizie in acest caz ar putea veni astazi, apreciaza analistii politici.

Intre timp, presa locala l-a acuzat pe presedintele cipriot ca si-ar fi sfatuit prietenii sa isi mute finantele in alta tara, inainte de izbucnirea crizei.

Casa de moda Louis Vuitton si-a pus in cap organizatia Femen

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:50

Casa de moda Louis Vuitton si-a pus in cap organizatia Femen. Ultima reclama a casei de moda este in opinia reprezentantilor Femen o forma de promovare a prostitutiei.

Cara Delevingne si Georgia Jagger, cele doua modele prezente in reclama, se plimba pe strazile Parisului in lenjerie intima, pe tocuri inalte.

Imaginile au primit o replica dura si din partea presei din intreaga lume. "Prostituatele de la Louis Vuitton" si "Modelele joaca rolul unor prostituate" sunt doar cateva titluri ale jurnalistilor care au scris despre acest subiect.

Taxa de intrare pentru imigrantii romani in Marea Britanie

Pune video pe site-ul tau:

23 MARTIE 2013  •  07:50

Romanii si bulgarii care vor sa imigreze in Marea Britanie ar putea fi obligati sa plateasca o garantie de circa o mie de lire, pe care o vor primi inapoi doar cand se vor intoarce in tara natala, potrivit The Telegraph.

Aceasta masura este propusa de vicepremierul Nick Clegg, pentru a reduce numarul de imigranti care ar urma sa intre in Regatul Unit, dupa ridicarea restrictiilor.

Tot vicepremierul din regatul unit propune retragerea ajutoarelor sociale pentru imigrantii europeni.