Acest site foloseste cookie-uri


Sfarsitul lumii vine in 2014!

Pune video pe site-ul tau:

13 FEBRUARIE 2012  •  13:45

Sfarsitul lumii va veni anul viitor sau cel mai tarziu in 2014. Asa zice un om de stiinta rus care sustine cu tarie ca de vina sunt exploziile solare din ultima perioada care s-au intensificat. Tot din cauza acestor explozii solare ar fi aparut si vuiete sinistre, parca venite din cer, inregistrate de oameni in Canada, Statele Unite si Ucraina.

Gerul a inghetat lacul Alster din Hamburg!

Pune video pe site-ul tau:

13 FEBRUARIE 2012  •  13:42

Gerul care a pus stapanire pe toata Europa a inghetat lacul Alster din Hamburg. Acesta este cunoscut ca unul dintre cele mai bune locuri de promenada pentru ca de pe malurile sale se poate vedea tot orasul german. Acum insa s-a transformat in patinoar. Un astfel de fenomen nu a mai avut loc in Hamburg de 15 ani asa ca localnicii au luat cu asalt bucata imensa de gheata. Cu mic cu mare si-au pus patinele in picioare si s-au distrat. Pana si proaspetele mamici s-au plimbat cu carucioarele pe gheata. Si daca frigul a fost prea intepator, au gasit si cu ce sa se incalzeasca - vin fiert cu scortisoara, cafea, prajituri sau chiar o sauna.

Raed Arafat, laudat de New York Times: “Are grija de tara sa!"

Pune video pe site-ul tau:

12 FEBRUARIE 2012  •  09:30

Povestea impresionanta a mediului Raed Arafat a ajuns chiar si peste Ocean, direct in paginile New York Times. Prestigioasa publicatie a realizat un amplu material despre capitalul imens de imagine de care se bucura Arafat printre romani. Titlul e unul mai mult decat sugestiv: Raed Arafat are grija de tara sa adoptiva.

Proteste violente in Grecia

Pune video pe site-ul tau:

12 FEBRUARIE 2012  •  09:12

Si centrul Atenei a fost ocupat aseara de cateva mii de protestatari. Nu din cauza ACTA ci a noului plan de austeritate care ar trebui votat astazi. Unii manifestanti s-au luat la bataie cu fortele de ordine chiar sub geamurile parlamentului, unde alesii se pregateau pentru votul de azi.

Europa anti-ACTA: Mii de persoane au iesit la proteste

Pune video pe site-ul tau:

12 FEBRUARIE 2012  •  09:11

Nici europenii nu vor ACTA. In toate colturile batranului continent s-au putut auzi ieri sloganuri impotriva acestui tratat. Zeci de mii de oameni au protestat pasnic in marile orase europene.

Scene de cosmar la Vancouver!

Pune video pe site-ul tau:

11 FEBRUARIE 2012  •  19:49

Scene de cosmar la Vancouver, in Canada. O macara folosita la construirea unui pod suspendat cu cinci benzi pe un sens a cazut in rau. O sectiune de 90 de tone de pod care urma sa fie fixata pe piloni s-a prabusit o data cu macaraua in ape. Din fericire niciun muncitor nu a fost ranit. Operatiunile de recuperare a macaralei au inceput deja, dar compania de constructie nu crede ca va mai putea sa o foloseasca. Inaugurarea podului de zece benzi a fost acum amanata.