Acest site foloseste cookie-uriRomanii morti in accident in Italia

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  20:12

Cel putin trei romani -doua femei si un barbat - si-au pierdut viata, intr-un grav accident rutier din Italia. Se aflau intr-un microbuz, care s-a ciocnit cu un camion in apropierea orasului Treviso. Doi romani au murit pe loc, iar al treilea la un spital din zona. Politia italiana a inceput o ancheta.

Ipoteze socante in privinta autorilor atentatelor din Moscova

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  19:25

Maine va fi zi de doliu la Moscova, in memoria victimelor. Va spuneam ca primele banuieli s-au indreptat impotriva cecenilor, doar ca institutul Stratfor enumera o serie de alte ipoteze, unele socante.

Moscova e sub teroare - IMAGINI SOCANTE

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  19:23

Teroare la Moscova. Doua femei kamikaze au dezlantuit iadul dupa ce si-au detonat incarcaturile explozive in doua metrouri pline. Cel putin 38 de oameni au murit, peste 60 au fost raniti. Primele banuieli s-au indreptat spre rebelii ceceni - oricine ar fi, a amenintat premierul Vladimir Putin, teroristii vor fi nimiciti.

Soneria care te vindeca de boli

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  13:59

Vesti bune pentru oamenii care sunt chinuiti de insomnii, alergii sau cei care au probleme cu greutatea. O companie japoneza sustine ca a gasit leacul pentru toate acestea afectiuni. Este vorba despre un apel telefonic care poate vindeca. Cu o conditie. Tonul de apel sa fie cel potrivit, mai exact, unul dintre cele inventate de angajatii companiei nipone. Personalizat pentru fiecare afectiune si chiar pentru fiecare zodie.

Blocati in mina

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  13:54

Clipe de groaza pentru cel putin 153 de muncitori, care sunt blocati intr-o mina inundata din nordul Chinei.

Atentat cu bomba la Atena

Pune video pe site-ul tau:

29 MARTIE 2010  •  13:52

Un om a murit iar o femeie si fiica ei de sase ani au fost ranite la Atena, dupa ce o bomba a explodat in apropierea unei cladiri guvernamentale.