Acest site foloseste cookie-uri


Roman mort intr-un accident in Spania

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  13:46

Un roman a murit in Spania, dupa ce camionul pe care il conducea s-a rasturnat pe o autostrada din Tara Bascilor. Incarcatura pe care o transporta s-a imprastiat pe o sosea, dar si pe o cale ferata din apropiere. Drept urmare, traficul feroviar a fost blocat timp de mai multe ore. Un tren cu 80 de pasageri care trecea chiar atunci prin zona, a oprit la limita si a evitat in ultimul moment impactul cu resturile tirului. Romanul de 36 de ani a murit chiar in ziua mondiala dedicata victimelor accidentelor de trafic.

Roman ucis in Italia

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  13:21

O crima a semanat groaza intr-un orasel linistit din sudul Italiei. Un roman a fost ucis chiar de prietenului lui cel mai bun. Cei doi s-au certat si, intr-un acces de furie, italianul l-a lovit cu un topor. Romanul a murit pe loc.

Vladimir Putin a intrat in cursa pentru un nou mandat la Presedintia Rusiei

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  06:41

Vladimir Putin a intrat, oficial, in cursa pentru un nou mandat la Presedintia Rusiei. Partidul Rusia Unita, cea mai mare formatiune politica a tarii, l-a nominalizat drept candidat pentru fotoliul de la Kremlin, la alegerile din martie anul viitor.

Liga araba sanctioneaza Siria

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  06:40

Liga araba a adoptat, ieri, sanctiuni economice fara precedent impotriva Siriei. Regimul de la Damasc a fost pedepsit, astfel, pentru reprimarea sangeroasa a manifestatiilor pentru democratie din ultimele luni.

Alegeri in Egipt

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  06:39

Astazi, la zece luni dupa inlaturarea lui Hosni Mubarak, egiptenii incep sa aleaga un nou parlament. Scrutinul se va desfasura in mai multe etape, pana in ianuarie. Formatiunea "Fratii Musulmani" este cotata cu cele mai mari sanse.

Un politist columbian care a cazut in urma cu aproape 12 ani in mainile gherilelor comuniste a reusit sa evadeze

Pune video pe site-ul tau:

28 NOIEMBRIE 2011  •  06:37

Un politist columbian care a cazut in urma cu aproape 12 ani in mainile gherilelor comuniste, i-a imbratisat din nou pe cei dragi. Barbatul a reusit sa evadeze in timpul unui raid al fortelor armate columbiene. A fost singurul ostatic care a supravietuit operatiunii. Alti trei, printre care si un ofiter capturat in urma cu 14 ani au fost executati de rebeli.