Acest site foloseste cookie-uriRoman mort in Italia

Pune video pe site-ul tau:

15 MARTIE 2010  •  13:18

O noapte de distracţie l-a costat viaţa pe un roman din Italia, dupa ce in discoteca improvizata in care se afla a izbucnit un incendiu. Tanarul a murit intoxicat cu fum. Aceeasi soarta cruda au avut-o alti trei oameni, printre care si Dj-ul asa-zisei discoteci.

Ziua Indrgostitilor la Japonezi

Pune video pe site-ul tau:

14 MARTIE 2010  •  19:35

Pentru japonezi este, din nou, Ziua Indrgostitilor! Daca pe 14 februarie, femeile si numai ele au facut cadouri, astazi, este randul barbatilor sa se revanseze. Asa ca rafturile magazinelor s-au golit vazand cu ochii.

Festivitatile de ziua Sfantului Patrick

Pune video pe site-ul tau:

14 MARTIE 2010  •  16:33

Festivitatile de ziua Sfantului Patrick au inceput, deja, in Statele Unite. Paradele au adunat o multime de privitori, in Florida. Si, ca in fiecare an, raul care trece prin Chicago a fost colorat in verde. Autoritatile au aruncat in apa o cantitate imensa de vopsea vegetala, a carei reteta este secreta. Sfantul Patrick este patronul Irlandei, dar in ultima vreme este sarbatorit in mai multe parti ale lumii pe 17 martie.

Inundatii in nord-estul Statelor Unite

Pune video pe site-ul tau:

14 MARTIE 2010  •  16:32

Inundatii de proportii in nord-estul Statelor Unite. O furtuna violenta a facut ravagii in statele New York si New Jersey. Ploile torentiale au inundat peste noapte mii de locuinte. Vantul a pus la pamant sute de copaci, care au rupt liniile de inalta tensiune. Asa ca, peste jumatate de milion de oameni au ramas fara energie electrica. Zborurile de pe aeroporturile internationale Newark Liberty si John F. Kennedy au avut intarzieri sau au fost deviate.

Turisti speriati de un soldat

Pune video pe site-ul tau:

14 MARTIE 2010  •  16:29

Si niste turisti din Londra au tras o sperietura serioasa, dupa ce au vrut sa se fotografieze cu un soldat al reginei. Soldatul nu i-a speriat pe turisti in mod intentionat, ci isi urma rutina zilnica de patrulare. Cum acestia nu se asteptau ca el sa se miste, pasul lui cadentat i-a speriat atat de tare, incat una dintre fete si-a scapat pe jos rucsacul. Pana la urma si-au revenit si au facut haz de intamplare.

Farsa sinistra

Pune video pe site-ul tau:

14 MARTIE 2010  •  10:38

Un post de televiziune din Georgia a pus ieri in scena o farsa cam sinistra, mai ales ca multi telespectatori, au luat-o in serios. Postul a anuntat, pur si simplu, ca armata rusa a invadat din nou tara ca in 2008, iar presedintele Saakasvili a fost ucis. Oamenii au intrat in panica iar autoritatile au reusit cu greu sa calmeze spiritele.