Ziarul belgian Sudinfo spune că mulţi dintre indivizii arestaţi în cazul furtului care a vizat-o pe Kim Kardashian ar fi români. Informaţia apare într-un articol legat de participarea poliţiei belgiene la această anchetă.

Articolul continua dupa recomandari

17 persoane au fost arestate în Franţa în cazul jafului care a lăsat-o pe Kim Kardashian fără bijuterii în valoarea de 10 milioane de dolari. Printre suspecţi se află şi 3 femei.

"Cei mai mulţi dintre aceşti indivizi sunt deja cunoscuţi justiţiei franceze pentru jafuri armate şi provin dintr-un mediu românesc. Palmaresul lor e edificator. Unii dintre ei au mai făcut închisoare şi sunt consideraţi infractori foarte periculoşi", spune sudinfo.be.

Potrivit ziarului belgian, investigaţia francezilor are ramificaţii inclusiv în Belgia, iar poliţia belgiană cooperează. Anchetatorii merg pe ipoteza că, după jaf, hoţii ar fi încercat să vândă bijuteriile lui Kim Kardashian în districtul diamantelor, din Anvers, o zonă renumită pentru comerţul cu bijuterii.

Luni, francezii au arestat 16 persoane, de mai multe naţionalităţi. A 17-a persoană arestată e şoferul lui Kim Kardashian, un bărbat de 40 de ani, care a negat însă acuzaţiile şi a spus că nu ar fi trădat-o pe faimoasa americancă.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.