Un şofer de autobuz din Marea Britanie le-a dat emoţii mari pasagerilor, după ce a fost văzut citind ziarul la volan în timp ce se afla pe o şosea foarte aglomerată.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul teribilist a fost captivat mai mult de un minut citind zarul în timp ce şofa din Maidenhead cătreSlough. El s-a oprit din citit atunci când a oprint autobuzul într-o staţie. Ulterior, el s-a reapucat de citit, scrie DailyMail.

Şoferul cu poftă de citit conducea cu aproximativ 20 de km/h într-un trafic infernal. Chiar dacă viteza nu era foarte mare, pasagerii au avut mari emoţii şi s-au temut pentru viaţa lor.

“A fost terifiant. Nu am mai văzut aşa ce va în viaţa mea. Putea să ne omoare sau să ne rănească. Cei mai mulţi pasageri se aflau în spatele autobuzului şi nu aveau nicio idee despre ce făcea. Eu eram foarte aproape de el şi citea ziarul”, a declarat un pasager pe nume Mark Hepton.

Compania la care lucrează şoferul a declarat pentru The Sun că investighează incidentul şi nu “tolerează un asemenea comportament”. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.