Daily Mail scrie, luni, că pompierii ar fi descoperit în urma incendiului de la Grenfell Tower 42 de cadavre într-un singur apartament, potrivit declaraţiilor unui bărbat care ar fi aflat informaţia de la un pompier.

Articolul continua dupa recomandari

Un bărbat a fost filmat în timp ce povesteşte cum un un prieten de-al lui, un pompier care a intervenit la incendiu, i-a spus că într-un apartament ar fi fost descoperite 42 de cadavre.

Citeşte şi TURNUL IADULUI! Imagini de COŞMAR din apartamentele DISTRUSE de incendiul din Grenfell Tower (FOTO&VIDEO)

"El a spus: "Am un prieten care lucrează pentru brigada de pompieri de aici. Ieri, la telefon el a spus că au găsit 42 de cadavre într-o cameră. Nimeni nu ştie asta. Ne-a spus pentru că îl cunoaştem pe fratele lui. Dar nu poate spune asta, pentru că probabil ar fi dat afară. Dar a spus că au găsit 42 de persoane într-o cameră, frate, într-o cameră. De la copii la oameni în vârstă", a spus bărbatul.

Un purtător de cuvânt al pompierilor a declarat, pentru Daily Mail, că nu poate confirma sau infirma această informaţie şi că poliţia este cea care se ocupă de anchetă.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.