Deja a devenit o obişnuinţă pentru preşedintele american, Donald Trump, ca în discursurile sale să adauge o notă personală, indiferent de subiect. Nimic greşit, însă reacţiile stârnite nu sunt întotdeauna unele pozitive, iar gafele primului lider al lumii ajung să fie nelipsite din apariţiile sale publice.

Articolul continua dupa recomandari

Ultima alegere mai puţin inspirată, să zicem, a avut-o în cadrul conferinţei de presă la care a luat parte alături de premierul italian, Paolo Gentiloni.

Vorbind despre reperele pe care Italia le-a adus societăţii de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte arta şi evoluţia ştiinţifică, Donald Trump l-a menţionat pe Luciano Pavarotti, despre care a spus că e un foarte bun prieten al său. Luciano Pavarotti fiind mort de 10 ani. 

Reacţiile în mediul online în special nu au întârziat să apară, cei mai mulţi luând în râs afirmaţia preşedintelui american ori, alţii cred că dacă s-ar fi referit că au fost buni prieteni înainte de moartea artistului, dar chiar şi aşa cele spuse sunt îndoielnice.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.