Acest site foloseste cookie-uri


Fa-ti animalul vedeta!

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  20:24

Pisicile pot pronunta cuvinte. Dar e nevoie de putina pregatire. Mai precis, pregatirea unui castronel cu mancare speciala, care le face nu doar fericite, ci si vorbarete.

Actrita franceza Valérie Benguigui a murit

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  19:44

Cancerul mamar nu ocoleste oamenii de valoare. O faimoasa actrita franceza de comedie a murit la doar 47 de ani, rapusa de perfida maladie. Valérie Benguigui a fost diagnosticata cu cancer la san acum trei ani.

Un milionar roman a provocat momente de panica pe o plaja din California

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  19:25

Un milionar de origine romana si iahtul sau personal au fost la un pas sa provoace o tragedie pe o plaja din California. Omul de afaceri Nick Radoi a pierdut controlul asupra ambarcatiunii sale si a lovit un ponton plin cu turisti.

Despartiti, dar impreuna: Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones incearca sa isi repare casnicia

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  16:57

Actorul Michael Douglas admite ca exista anumite probleme in casnicia sa, dar nu se pune problema sa divorteze de Catherine Zeta-Jones. Sunt separati, dar incearca sa-si repare relatia.

O pisca din Rusia starneste rasul... stand degeaba

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  16:54

O pisica din Rusia face senzatie pe internet stand... degeaba. Stapana ei a postat imagini si inregistrari video in care felina se odihneste, stand in fund, asemenea unui om.

Londra: Blocul care "topeste" masini

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  16:47

Atentie soferi, se topesc masinile! E avertismentul care ar trebui scris si montat intr-o intersectie din capitala Marii Britanii. Acolo, un zgarie-nori construit recent reflecta atat de puternic razele de soare, incat avariaza masinile parcate.