O descoperire şocantă a fost făcută în casa unei profesoare renumite, de către autorităţile locale din oraşul Oakwood, Georgia, potrivit DailyMail.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au rămas muţi de uimire după ce au găsit în casa acesteia droguri în valoare de peste 6 milioane de dolari. Nimeni nu ar fi bănuit măcar cu ce ocupa profesoara de la Chestatee Middle School Academy.

În urma unei percheziţii efectuate la domiciliul dascălului, oamenii legii au găsit 61 de kilograme de cocaină, un kilogram de heroină şi au mai confiscat două arme semiautomate.

În urma descoperirii care a şocat întreaga comunitate, profesoara, renumită în oraş a fost arestată, la fel şi prietena sa, Monica Pascual Brito, cu care femeia colabora. 

Cele două riscă acum o condamnare serioasă, fiind acuzate de posesie de droguri cu intenția de trafic, dar și de posesie ilegală de arme.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.