Acest site foloseste cookie-uri


SPECIAL! Danny, cel mai penibil rapper din lume

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  20:27

Cum poti sa te faci de rasul lumii in mai putin de patru minute? Autointitulatul artist Danny a adunat peste o jumatate de milion de vizualizari si cam tot atatea hohote de ras

Omul nu are nici aspect comercial, nici voce, plus ca falseaza infiorator. In schimb este atat de patruns de importanta propriei prezente pe Pamant, ca nu poate produce decat ilaritate

SPECIAL: Casanova de America! Are 22 de copii cu 14 femei diferite!

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  20:24

Celebrul seducator Casanova are un corespondent in Statele Unite! Nu se numeste New House, ci Orlando. Are 33 de ani si 22 de copii. Cei 22 de copii sunt facuti cu 14 femei diferite

Cum a reusit Orlando sa le zapaceasca? Pai nu spuneam ca e urmasul lui Casanova?! Deci cu talent. Doar ca seductia pe care a exercitat-o acest Casanova american asupra iubitelor sale s-a cam dus, pentru ca femeile l-au dat in judecata pentru pensie alimentara. Mai precis 22 de pensii alimentare, daca e sa respectam adevarul istoric. "Sunt tanar si ambitios si iubesc femeile.Femeile ma iubesc. Nu le place doar asa de mine. Ele chiar ma iubesc".

Tanarul se numeste Orlando Shaw, are 33 de ani si un atu important fata de Casanova de la 1700. 22 de urmasi conceputi cu 14 femei diferite. Insa atat de multi urmasi inseamna si tot atatea. dezavantaje la tribunal. Mai exact 14 procese pentru pensie alimentara.intentate de mamele celor 22 de copii.

La fel si mamele copiilor. Femeile sunt totusi ajutate de stat in cazul in care tatal nu are venituri. La un calcul simplu mamele primesc de la stat in jur de 380 de dolari lunar pentru fiecare copil. Ori 22 de copiii inseamna peste 7000 de dolari din banii contribuabililor. De aceeea statul, prin protectia copilului, incearca acum sa recupereze banii de la barbatul care nu rezista farmecelor niciunei femei.

Un american a ramas fara nas, dupa ce si-a facut opt operatii estetice

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  19:48

Incercarea de a atinge perfectiunea l-a desfigurat pe un american. Barbatul a ramas fara nas, dupa ce si-a facut opt operatii estetice in mai putin de sase ani

Maratonul interventiilor de infrumusetare a inceput in 2006, dupa ce tanarul a trecut printr-un divort dureros. Si, probabil, ar fi continuat inca mult timp daca, la ultima operatie, chirurgul nu i-ar fi amputat nasul cu totul. Medicul, renumit peste ocean, spune ca nu a avut de ales. Pe masa de operatie si-a dat seama ca pacientul avea o infectie grava care il putea ucide. Pagubitul nu crede insa o iota si spera ca tribunalul sa ii faca dreptate.

Casanova de SUA: Un barbat are 22 de copii cu 14 femei

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  16:44

Celebrul Casanova are acum corespondent peste Ocean, in America. Se numeste Orlando, are 33 de ani si iubeste atat de mult femeile, incat a reusit performanta de a avea 22 de copii

Explicatia barbatului, dat in judecata acum de fostele iubite pentru pensie alimentara, este, sa-i spunem,amuzanta. "Sunt tanar si ambitios si iubesc femeile. Femeile ma iubesc. Nu le place doar asa de mine. Ele chiar ma iubesc".

Nu are peruca alba ca celebrul Casanova, dar are in schimb parul impletit in stil african si aceeasi carisma. Tanarul se numeste Orlando Shaw, are 33 de ani si un atu important fata de Casanova de la 1700. 22 de urmasi conceputi cu 14 femei diferite. Insa atat de multi urmasi inseamna si tot atatea dezavantaje la tribunal. Mai exact, 14 procese pentru pensie alimentara intentate de mamele celor 22 de copii.

"Nu am bani sa platesc pensiile alimentare si ei stiu asta". La fel si mamele copiilor. Femeile sunt totusi ajutate de stat in cazul in care tatal nu are venituri. La un calcul simplu mamele primesc de la stat in jur de 380 de dolari lunar pentru fiecare copil. Ori 22 de copiii inseamna peste 7000 de dolari din banii contribuabililor. De aceeea statul, prin protectia copilului, incearca acum sa recupereze banii de la barbatul care nu rezista farmecelor niciunei femei.

Marea Britanie: Printul Philip a fost spitalizat la Londra

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  16:39

Momente de cumpana pentru familia regala britanica. Printul consort Phillilp, de 92 de ani, a fost internat de urgenta la spital, inca de ieri, pentru ca acuza dureri in zona abdominala

Astazi este asteapt sa intre in operatie. El va ramane, apoi in spital alte doua saptamani. Dar pentru ca indatoririle regale trebuie respectate, Regina Elisabeta a doua nu a stat alaturi de el in salon. Suverana s-a dus, in schimb, in urma cu doua ore, sa inaugureze noul sediu la televiziunii britanice BBC, investitie care se ridica la un miliard de lire sterline.

Angajatii fumatori ii costa pe angajatori 6.000 de dolari anual

Pune video pe site-ul tau:

7 IUNIE 2013  •  13:46

La noi, totul este posibil, dar in Statele Unite, cercetatorii au calculat ca un fumator il costa pe patron aproape 6.000 de dolari annual. Asa ca sefii au inceput sa ia masuri.

“Angajatii sunt incurajati sa renununte la fumat. Exista companii care angajeaza o persoana fumatoare si ii fac un plan de actiune sa se lase in sase luni de obiceiul nociv. Este finantat de companie acest program”, explica Raluca Elgyar, consultat resurse umane.

Patronii americani stiu ca banii cheltuiti pe angajatul care a renuntat la fumat sunt bine investiti. Exista cazuri cand firma incaseaza chiar si 10.000 de dolari pe an, dupa ce angajatul a renuntat la pauza de tigara. In schimb, Romania poate fi considerata Raiul angajatilor fumatori.

“In Romania, este considerata discriminare intr-o forma sau alta tratamentul preferential acordat fumatorilor. In formularul de angajare nu avem voie sa punem intrebari legate de fumat”, mai spune Raluca Elgyar.

Romanii au pareri impartite in functie de ce parte a tigarii se afla.

La firmele private exista, totusi, indicatori care arata cat de performant este angajatul, fumator sau nu. In schimb, la stat, cine numara pauzele lungi si dese? Ca de succese nu e cazul sa discutam.