Acest site foloseste cookie-uri


Cerere in casatorie cu final neasteptat

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  20:18

Si-a dorit o familie, dar singurul lucru pe care a reusit sa-l obtina a fost sa se faca de rasul lumii! Un indian si-a cerut iubita de sotie in mijlocul mall-ului, intr-un mod unic.

Eroul din subteran

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  17:06

Super-eroii exista. Chiar daca nu zboara si nu au arme speciale, ei fac tot posibilul sa ajute oamenii. La metroul din Tokyo, un tanar este dispus sa vina oricand in ajutorul celor in impas.

Nunta pe pluta

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  16:43

Doi tineri din China si-au propus sa demonstreze ca nimic nu poate sta in calea iubirii lor. Nici macar inundatiile masive care au distrus regiunea in care locuiesc.

Primul spray energizant care poate inlocui cafeaua

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  16:42

Cafeaua si toate efectele nedorite cauzate de consumul in exces, ar putea deveni istorie. Un biochimist american spune ca a creat primul spray energizant ce o poate inlocui.

Demersuri pentru clonarea lui John Lennon

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  16:41

Un dentist canadian, fan infocat Beatles, vrea sa-i readuca la viata pe membri trupei britanice. Incepe chiar cu John Lennon.

In Louisiana, copacii sunt inghiti de pamant

Pune video pe site-ul tau:

23 AUGUST 2013  •  13:43

Scene incredibile au fost surprinse in Louisiana. In imagini se poate vedea cum groapa, ce se formeaza in cateva secunde, inghite copaci inalti de peste zece metri. Cercetatorii spun ca groapa a aparut in urma cu un an