Acest site foloseste cookie-uri


Cel mai mare complex balnear din Europa s-a deschis in Ungaria

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  13:36

Cel mai mare complex balnear din Europa s-a deschis in Ungaria. Iar romanii nu stau deloc pe ganduri. Localitatea din tara vecina, cu 24.000 de locuitori si al carei nume e cam greu de pronuntat, isi dubleaza aproape zilnic populatia, datorita turistilor care adora apa termala

Bebelusul lui Kate si a lui William a primit deja titlul de Alteta sa Regala

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  13:23

S-a nascut, dar nebunia abia acum incepe. Cum se va numi? Cum arata? Seamana cu Kate sau cu William? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care toata lumea asteapta raspunsuri. Le vom afla, mai devreme sau mai tarziu

Statele Unite insista ca Rusia trebuie sa il extradeze pe Edward Snowden

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  07:39

Statele Unite ale Americii au somat din nou autoritatile din Rusia sa-l predea pe Edward Snowden. Cel mai cautat om al momentului, acuzat de spionaj de justitia americana, se afla in incinta aeroportului din Moscova.

Gruparea Hezbollah a fost inscrisa pe lista organizatiilor teroriste

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  07:37

Gruparea Hezbollah a fost inscrisa pe lista organizatiilor teroriste, in urma unei reuniuni a ministrilor europeni ai Afacerilor Externe. Din anii 80 si pana in prezent membrii gruparii au rapit mai multi cetateni occidentali. Gruparea este acuzata de asemenea ca a orchestrat atacul de la Burgas, de anul trecut, soldat cu sase morti.

Cutremur in China: Bilantul victimelor a ajuns la 89 de morti

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  07:36

Bilantul cutremurului devastator de 6,6 pe Richter ce a lovit ieri nord-vestul Chinei a ajuns la 89 de morti, sase sute de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite.

Un scafandru aproape ca a fost inghitit de o balena

Pune video pe site-ul tau:

23 IULIE 2013  •  07:35

Cativa scafandri americani care au vrut sa vada de aproape cateva balene au fost la un pas sa fie inghititi de mamiferele imense. Cu cateva clipe inainte ca mamiferele sa iasa la suprafata apa parea ca fierbe.