Acest site foloseste cookie-uri


Cel mai gras nou-nascut din China

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  16:58

Vedem acum si cum arata un copilas. cam mare. Cel mai gras nou-nascut din China a venit pe lume acum cateva zile si cantareste sapte kilograme si 40 de grame. Chun Chun, cum va fi botezat copilul, este sanatos. Nimeni nu se astepta insa sa fie atat de. rotunjor. La nivel mondial, recordul absolut a fost stabilit in 1878 de un nou-nascut din statul american Ohio. Baietelul a cantarit la nastere 10,8 kilograme insa din pacate nu a supravietuit.

Un whiskey de colectie

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  16:56

Regina Elisabeta a II-a ar putea sarbatori cei 60 de ani de domnie cu. un paharel de whiskey. Una dintre cele mai cunoscute distilerii din Scotia ii va oferi suveranei britanice o sticla de colectie, in luna iunie, la ceremoniile care vor marca momentul istoric. Si vorbim despre un whiskey cum altele nu-s. Unul din 1952, exact anul in care Elisabeta a urcat pe tronul Marii Britanii. Alte 59 de sticle identice vor fi puse in vanzare in intreaga lume. E drept, costa 120 de mii de euro fiecare, dar merita, saun colectionarii. Fiecare sticla are forma unui diamant sprijinit pe 6 picioare care simbolizeaza decadele de domnie ale reginei.

O romanca decide trendul

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  13:55

Sunt vedete de talie mondiala si sunt imbarcate. de o romanca. Creatiile designerul Maria Lucia Hohan au ajuns printre cele mai apreciate la Hollywood. Actrite de top precum Eva Longoria, Natalie Imbruglia, Nicole Scherzinger sau Sharon Osbourne i-au purtat deja rochiile la diferite evenimente. Maria Lucia Hohan a ajuns cunoscuta dupa ce a creat rochia de mireasa pentru cea mai influenta bloggerita din Franta. Iar de atunci, brand-ul ei se vinde in peste 20 de tari.

Muzica punk contra Putin

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  08:01

Vladimir Putin este tot mai contestat in Rusia. O trupa punk formata din 4 tinere curajoase a devenit peste noapte simbolul opozitiei la adresa actualului premier de la Moscova. In ciuda faptului ca au fost arestate in timpul unor filmari, tinerele continua sa cante ilegal, chiar si in Piata Rosie.

UPDATE / Presa straina, despre demisia lui Emil Boc

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  08:00

Demisia lui Emil Boc a fost preluata si dezbatuta in toata presa internationala. Agentiie de presa, ziare si televiziuni din toata lumea au vorbit despre evenimentele de la Bucuresti. Fostul premier a avut doua ore de glorie chiar si pe Twitter. Mii de utilizatori din toata lumea au transmis stirea prin intermediul contului de Twitter si folosind cuvintele cheie, Emil Boc.

Iarna grea in estul Europei

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2012  •  07:48

Nu doar la noi sunt probleme din cauza vremii. Peste hotare situatia este si mai dificila. In mai multe zone din Serbia si Bosnia a fost declarata starea de urgenta din cauza zapezilor, iar in sudul Bulgariei, un sat a fost maturat de ape. In plus, in estul extrem al Rusiei, temperaturile au ajuns pana la -50 de grade.