Acest site foloseste cookie-uri


Cea mai buna slujba din lume

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  16:59

Va mai amintiti concursul intitulat "Cel mai bun job din lume", cel care a isterizat lumea intrega in 2009? 40 de mii de oameni, printre care si romani, s-au inscris atunci in competitie. Cu totii visau sa fie pentru sase luni administratorii unei insule exotice din Australia. Norocosul castigator a fost insa un britanic. Si a fost norocos de doua ori. A ajuns acolo dar, mai mult, a ramas pe insula timp de 3 ani. Omul s-a intors intre timp si ajuns direct in studiourile BBC. Sa le povesteasca si altora experienta de neuitat.

Roman prins in Franta cu trei geamantane pline cu droguri

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  16:56

Un roman a fost prins in Franta cu trei geamantane pline ochi cu droguri. Mai exact 300 de kilograme de canabis, indesate in valizele lui. Romanul calatorea cu autocarul din Spania si vroia sa ajunga cu marfa in Romania. A fost arestat de autoritatile vamale, in cursul unui control, in noaptea de duminica spre luni intr-un oras din sudul Frantei. El risca acum inchisoarea.

Cu girafa in piscina

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  16:55

Ne relaxam acum. la piscina. La fel cum face si un pui de girafa din Tanzania care are propriul loc de balaceala. Chiar in bazinul unui club select de golf. Animalul se numeste Monduli si locuieste acolo de trei ani, de cand a fost salvat de angajatii departamentului de protectie a mediului din Tanzania. Girafa s-a acomodat perfect si singura problema pe care o intampina este caldura. Asa ca de cate ori vrea sa se racoreasca, sare direct in piscina parcului de agrement. Nici oaspetii si nici patronii clubului nu sunt insa suparati. Ba chiar se amuza. Puiul de girafa a devenit intre timp si gradinarul clubului, pentru ca mananca toate buruienile din jurul complexului.

Dirijor la 14 ani

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  16:54

Un adolescent de numai 14 ani din Venezuela uimeste o lume intreaga. E dirijor profesionist, cu acte in regula. Baiatul si-a inceput cariera la numai 2 ani, cand a primit o chitara cu 4 corzi, facuta pe masura lui. La 8, stia deja sa cante si la trompeta si pian. Acum, Jose Salazar este unul dintre cei mai tineri dirijori din lume. Iar visul sau este pe masura talentului pe care il are. Vrea sa ajunga sa dirijeze orchestra din New York sau orchestra Teatrului Balshoi din Moscova.

Google a lansat prima tableta

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  16:53

Dupa Apple si Microsoft a venit acum randul celor de la Google sa-si lanseze cu mare fast prima tableta dezvoltata de companie. Se numeste Nexus 7 si a fost prezentata aseara la San Francisco. Are un ecran de aproape 18 centimetri si va avea un pret de pornire de 199 de dolari. Tableta va rula cea mai noua versiune a sistemului de operare Android.

Un zgarie-nori de lux, motiv de scandal in Dallas!

Pune video pe site-ul tau:

28 IUNIE 2012  •  13:50

Un zgarie-nori de lux este motiv de scandal in Dallas. Dupa ce au platit sume orbitoare pentru un apartament in zona, mai multi milionari s-au trezit orbiti la propriu. De lumina care se reflecta in geamurile cladirii aflate in constructie.