Acest site foloseste cookie-uri


Astronomii americani au descoperit o planeta care seamana cu Terra

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:27

Astronomii americani au descoperit, la vreo 20 de ani lumina de sistemul solar, o planeta asemanatoare cu Pamantul, care are toate conditiile pentru a fi locuita. Dintre toate planetele identificate in afara sistemului solar, aceasta seamana cel mai bine cu Terra. Potrivit cercetatorilor, ea poate avea atmosfera si apa in stare lichida. Conditiile de viata nu ar fi, totusi, prea placute, deoarece temperatura este mult sub zero grade Celsius. Din pacate, in stadiul actual al explorarii spatiului, nu exista nicio posibilitate de a verifica daca pe planeta exista intr-adevar viata.

Furtun scapat de sub control

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:26

Un sofer de autobuz dintr-un orasel american s-a amuzat sa inregistreze imagini inedite ale unui furtun de pompieri scapat de sub control. Furtunul s-a agitat de unul singur, propulsat de jetul de apa, dupa ce autobuzul a trecut, din greseala, peste el, la locul unui incendiu. Oricat de amuzante ar fi, imaginile nu au fost prea bine primite pe internet. Comentatorii au relevat ca miscarile necontrolate ale furtunului erau periculoase si ca apa irosita ar fi fost mai utila la stingerea incendiului.

Batut mar pentru 40 de dolari

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:25

Politistii din New York i-au multumit unui sofer de taxi care a inregistrat, cu telefonul mobil, o agresiune deosebit de brutala si a ajutat, astfel, la prinderea faptasilor. Un barbat a fost atacat de doi tineri in momentul in care se urca intr-un taxi ca sa mearga acasa. Cei doi l-au doborat la pamant si l-au lovit cu picioarele, totul doar ca sa-i fure 40 de dolari. Soferul taxiului a avut prezenta de spirit sa inregistreze incidentul, ceea ce a permis identificarea agresorilor. Victima ramane, deocamdata, in spital.

Rromii europeni, la ei acasa

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:22

Dezbaterile din Comisia Europeana, pe tema expulzarii romilor din Franta, au atras atentia asupra acestei comunitati care nu pare sa-si gaseasca locul in Europa. Ziaristii straini constata ca romii se confrunta, adesea, cu saracia si discriminarea chiar in tarile de origine.

Protest prin exces de zel

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:18

Daca v-ati propus sa calatoriti, in aceste zile, prin fosta Iugoslavie, ar fi bine sa evitati granita dintre Croatia si Slovenia. Altfel, veti intalni cozi uriase de camioane si intarzieri pe masura. Totul, din cauza unui protest al vamesilor si politistilor de frontiera sloveni. Deoarece nu au voie sa faca greva, ei isi exprima nemultumirea prin exces de zel.

Sofer pedepsit de martori dupa un accident

Pune video pe site-ul tau:

30 SEPTEMBRIE 2010  •  06:16

Un sofer baut bine a fost luat la bataie de martorii accidentului pe care l-a provocat. Evenimentul s-a petrecut in orasul ucrainean Odessa, dupa ce soferul a lovit o femeie in varsta care se plimba linistita pe trotuar. In loc sa vada daca este in regula, primul lucru pe care l-a facut barbatul dupa accident a fost sa incerce sa ascunda placutele de inmatriculare ale masinii sale in portbagaj. A inceput apoi sa-i injure pe martori si pe politistii veniti sa investigheze. Satui de aroganta sa, martorii l-au luat la picioare pe sofer, dupa care i-au lasat pe politisti sa-l aresteze.