Supraviețuitori băii de sânge de la concertul din Las Vegas au descris scene oribile, martorii povestind cum răniţii pur şi simplu mureau în braţele lor.

Articolul continua dupa recomandari

Ei au povestit cum auzeau gloanţele şuierând peste tot, în timp ce atacatorul Stephen Paddock a deschis focul din balconul unui hotel învecinat.

Se auzea focurile de artificii, dar dintr-o dată toată lumea a început să alerge, ţipând înfricoșător. Oamenii cădeau seceraţi de gloanţe, nimeni nu părea să scape. Cădeau pe capete, era ca în filmele cu război. Un bărbat a fost împuşcat în spate, în timp ce fugea şi mi-a căuzut în braţe. A vrut să zică ceva, dar nu am înţeles ce. S-a stins în braţele mele, pur şi simplu a murit la mine în braţe. Această experienţă va fi coşmarul meu mulţi ani de azi încolo. Îl văd murind pe omul ăla de fiecare dată când închid ochii...", povesteşte un martor la tragedie.

Un atac armat a fost comis în Las Vegas, în timpul unui concert. Un individ a deschis focul cu o armă automată şi a comis un masacru, soldat cu peste 50 de morţi şi 200 de răniţi. Bărbatul s-a sinucis când au ajuns poliţiştii la el, aceştia găsit în camera de hotel 8 arme automate.