Peste 5.500 de locuințe din Brăila sunt fără energie electrică, toate drumurile naționale și județene sunt închise, iar pe 90% din suprafața Dunării curg sloiuri.

Articolul continua dupa recomandari

Opt localități au rămas fără curent electric: Scărlătești, Vultureni, Dudescu, Zăvoaia, Dudești, Tătaru, Viziru, Lanurile, în total 5.541 de abonați.

Toate drumurile naționale și județene sunt închise, la ordinul autorităţilor. Pe timpul nopții, din autovehiculele surprinse în trafic au fost deblocate 21 persoane.

Pe Dunăre se circulă în condiții de iarnă, curg sloiuri pe 90% din suprafața apei, iar pe brațul Măcin, între km 0 — km 10, s-a format pod de gheață.

Din cauza sloiurilor formate, bacurile au restricție de navigare, circulând în condiții de iarnă doar pentru rezolvarea situațiilor de urgență (cazuri medicale, asigurarea furnizării energiei electrice, intervenții la incendii).


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.