Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana caută o persoană căzută în apele Crişului Repede, în zona cuprinsă între podurile Intelectualilor şi Ladislau, anunţă presa locală. Se pare că este vorba despre un bărbat.

Articolul continua dupa recomandari

UPDATE: Pompierii militari ai ISU Crişana au sistat căutările după ce au dat de zone în care straturile suprapuse de gheaţă nu permitea accesul echipajului de scafandri.

Intervenţia a fost coordonată de colonelul Sorin Caba, şeful ISU Crişana. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerea cu barcă, echipajul de prim ajutor calificat, au autocamion de intervenţie şi echipajul de scafandri. Pompierii acţionează cu barca, targa de salvare şi cange în încercarea de a găsi corpul persoanei înghiţite de apă.

Martorii au povestit că persoana a căzut în apă de pe mal şi că a încercat să dea din mâini pentru a ieşi din apă, însă a rămas inert şi a fost luat de apă, dispărând sub straturile de gheaţă. În unele zone, stratul de gheaţă este foarte gros, iar căutarea se anunţă dificilă şi de durată. Având în vedere temperatura extrem de scăzută a apei, şansele ca persoana să fie găsită în viaţă sunt aproape nule.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.