Tragedie în localitatea Bistra, din comuna Bicazu Ardelean, după ce, un bătrîn de 84 de ani, a cărei casă a fost cuprinsă de flăcări, a murit subit.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru limitarea efectelor sinistrului, au intervenit voluntarii de la serviciul local pentru Situatii de Urgentă, după care au ajuns echipajele militare, în total fiind vorba de 11 subofiteri cu două autospeciale, de la Detasamentul de pompieri Piatra Neamt.

Focul a făcut scrum aproximativ 75 de metri pătrati de acoperis. În timp ce pompierii se luptau cu flăcările, bătrînul a făcut un atac de panică, urmat de un atac de cord, ce avea să-i fie fatal. „În timpul desfăsurării interventiei, proprietarul a suferit un atac de panică urmat de un stop cardio-respirator fără răspuns la manevre. Proprietarul a fost declarat decedat de către echipajul Serviciului de Ambulantă“, a declarat Marcel Bucur Tepes, purtător de cuvînt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă Neamt.

Responsabil pentru tragedie ar fi un aparat electric de încălzit lăsat sub tensiune si nesupravegheat.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.