Trump Junior a ajuns din vânător, vânat. De trei zile, în mai multe zone din ţară, localnicii îl aşteaptă cu mesele puse şi curţile măturate. Doar că fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite e scump la vedere.

Articolul continua dupa recomandari

E agitaţie mare la Cimitirul din Săpânţa. Zvonul că fiu cel mare al preşedintelui Statelor Unitele ale Americii ar putea să viziteze locul, le-a dat angajaţiolor de lucru şi vizitatorilor speranţe. 

Vânzătorii de suvenituri îşi laudă marfa şi sunt convinşi că Trump Junior, odată ajuns la poarta cimitirului vesel, le-ar goli tarabele. 

Frumos şi gustos. Mai ales plăcintele preparate de gospodine. N-au văzut americanii aşa ceva, cu tot cu banii lor. 

La Giurgiu, în apropiere de domeniul de vântătoare unde Trump Junior ar fi trebuit să ajungă de miercuri, toată lumea e secretoasă.

Conform ultimelor informaţii ce-i drept neoficiale, fiul lui Donald Trump se află la vânătoare aici, pe domeniu de la Singureni. Iar dacă fiul preşedintelui Statelor Unite ale Americii nu va reuşi să vâneze nimic, măcar ar putea vedea palmierii din Singureni. 

Edilul comunei spune că nici vorbă ca americanul să vină în comuna pe care o administrează. 

Oamenii însă trag speranţă că vor da nas în nas cu fiul preşedintelui, ca să-l cinstească măcar cu o bere. 

Iar la o bere ar curge mai bine nemulţumirile. În speranţa că America le va rezolva şi lor măcar o parte din nemulţumiri. 

Până şi politicienii par să stea la rând pentru o întâlnire cu trump junior. Mai ales că pare că nimeni nu l-a văzut până acum. 

Fiul preşedintelui americii ar urma să pătrăsească România la începutul săptămânii viitoare.