În urmă cu 30 de ani, pe buzele tuturor românilor erau două nume "Steaua" şi "Duckadam"! Echipa tocmai câştigase Cupa Campionilor Europeni, însă meritul cel mai mare îl avea portarul Helmuth Duckadam, care apărase 4 penalty-uri. Alexandru Ciucu a celebrat performanța marelui portar printr-o colecţie de costume de cinci stele

Articolul continua dupa recomandari

30 de ani de când istoria fotbalului mondial s-a schimbat total. 30 de ani de la stabilirea unui record mondial. 30 de ani care merită celebraţi. Şi nu printr-o diplomă sau o medalie. Ci printr-o colecţie de costume de cinci stele, realizată de Alexandru Ciucu, furnizorul Casei Regale.
Foarte interesant este faptul că finisarea celui de-al patrulea costum al lui Helmuth Duckadam se va face, în această seară, cu public. Tocmai de aceea, nu mai poate fi vorba despre o prezentare de colecţie, ci despre. o expoziţie. 

Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.