Scene emoţionante s-au derulat la Biserica Costească din Chitila, acolo unde a fost oficiată slujba pentru Ileana Ciuculete. Sute de oameni au aplaudat în momentul în care sicriul a fost scos din biserică.

Articolul continua dupa recomandari

Sute de admiratori ai Ilenei Ciuculete erau în curtea bisericii, pe durata oficierii slujbei. Iar la final au fost scene copleşitoare: mulţimea a început să aplaude, când sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos afară.

GALERIE FOTO: Final emoţionant al slujbei oficiate pentru Ileana Ciuculete

În timp ce sicriul era purtat către ieşire, oamenii au aruncat petale de trandafir. După câteva momente, s-au alăturat cortegiului soţul şi mama Ilenei Ciuculete. 

Cortegiul funerar a pornit apoi către Cimitirul Străuleşti, locul înmormântării.

CITEŞTE ŞI: VEDETELE folclorului românesc au venit să-şi ia rămas bun de la Ileana Ciuculete: "A fost una dintre cele mai bune soliste din ţară" (VIDEO)

CITEŞTE ŞI: Familia, prietenii şi admiratorii ÎŞI IAU ADIO astăzi de la Ileana Ciuculete! Sute de oameni o conduc pe îndrăgita artistă pe ultimul drum 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.