Victimele făceau parte din alaiul unei nunţi şi, cu toţii, abia ieşiseră din biserică când bolidul i-a spulberat. Şoferul s-a făcut nevăzut după impact şi este căutat acum de poliţişti.

Articolul continua dupa recomandari

Ceea ce trebuia să fie o zi perfectă s-a transformat într-un coşmar. Ieri după amiază, imediat după slujba religioasă, mirii şi nuntaşii se organizau în faţa unei biserici din Brăila ca să pornească spre restaurant, acolo unde urma petrecerea.

Numai petrecere nu a fost. În viteză, un şofer pierde controlul volanului şi loveşte în plin, cu maşina, grupul de nuntaşi. Oamenii nici nu au avut timp să se ferească.

Bolidul a izbit şi a proiectat câţiva metri în aer o tânără de 29 de ani. Iar un bărbat de 38 de ani a rămas prins sub maşină, cu picioarele strivite. Şoferul a fugit imediat după impact.

Soţia bărbatului este medic. I-a acordat acestuia primul ajutor până ce echipajul de la ambulanţă a ajuns la locul accidentului. Rănit grav, imediat ce a fost transportat la spital a intrat direct în sala de operaţii.

Cu mai multe leziuni, la spital a ajuns şi cealaltă victimă. Tânăra este în stare de şoc.

La scurt timp de la accident, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şoferul fugar. Sunt acum pe urmele lui.