Aproape 100 de poliţişti, angajaţi ISU, jandarmi, dar şi voluntari au reluat căutările unui tânăr din localitatea ieşeană Oţeleni, dispărut sâmbătă seara.

Articolul continua dupa recomandari

Căutările sunt coordonare de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, care a demarat căutările în cursul zilei de luni, imediat după ce tatăl lui Alexandru a anunţat dispariţia fiului său.

Sâmbătă seara, tânărul ar fi plecat cu patru prieteni la o discotecă din satul Butea, aflată la o distanţă de 12 kilometru de localitatea Oţeleni, satul natal. În drumul spre casă, dimineaţă, tinerii au fost prinşi de viscol. Din cauza vântului foarte puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, fiecare dintre ei şi-a continuat singur drumul spre casă, iar pe Alexandru, amicii săi l-au văzut ultima dată pe drumul dintre Butea şi Oţeleni. Tatăl băiatului a anunțat abia luni dispariția, inițial el crezând că din cauza viscolului a rămas peste noapte la unul din prieteni.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.