După două reprize de ninsori în ultima săptămână care au acoperit mai mult de jumătate din ţară cu troiene, România e din nou ameninţată. Mai întâi va fi polei, dar acesta va fi urmat de noi perioade în care zăpada va cădea abundent.

Articolul continua dupa recomandari

Săptămâna viitoare s-ar putea întoarce ninsorile. Potrivit directorului general al Administaţiei Naţionale de Meteorologie, Florinela Georgescu, mai întâi vom avea precipitaţii slabe, sub formă de ploi şi lapoviţă, care vor aduce după ele riscul formării de polei.

Apoi, de la începutul săptămânii viitoare, urmează să ningă şi tot în zonele afectate acum de zăpadă, sudul şi sud-estul, inclusiv Capitala. Meteorologii apreciază că nu vor mai fi cantităţile de zăpadă de acum, dar totul depinde de direcţia în care se va deplasa ciclonul care le aduce asupra ţării noastre, dinspre est, peste Marea Neagră.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.