Acest site foloseste cookie-uri


Mo si Foca, invitati de onoare ai Festivalului International de Film Transilvania

Pune video pe site-ul tau:

9 IUNIE 2011  •  07:51

Mo si Foca, cei doi roboti care au pus stapanire pe lumea virutala, au fost aseara invitati de onoare ai Festivalului International de Film Transilvania. Cel mai indragit serial animat din Romania i-a facut pe spectatori sa stea chiar si pe jos, doar ca sa se amuze copios la replicile celor doua personaje.

De 3 ani, mai mult verde

Pune video pe site-ul tau:

8 IUNIE 2011  •  16:42

Trei ani de proiecte pentru mediu. Asociatia Mai Mult Verde a sarbatorit 36 de luni de munca pentru natura. Cum altfel, daca nu prin munca? In curtea unui centru de plasament, membrii Asociatiei au construit un foisor, leagane si au pus gazon. La final au dansat si au cantat

Fantana arteziana cu spuma la Resita

Pune video pe site-ul tau:

8 IUNIE 2011  •  16:36

Ce oras nu are fantana arteziana? Mai toate au. Cate insa se pot lauda cu o fantana arteziena cu spuma? Doar Resita. Si nu pentru ca asa au vrut edilii orasului. Oamenii s-au trezit de dimineata ca in loc de apa, fantana este plina cu spuma. Cetateanii au ras, angajatii primariei au plecat pe urmele celor care au pus detergentul in apa.

Dupa 50 de ani, la muzeu

Pune video pe site-ul tau:

8 IUNIE 2011  •  14:02

Cel mai scump tablou din Romania, "Fata cu margele rosii" semnat de Grigorescu a fost expus la Sibiu

Show inedit pe cerul Constantei

Pune video pe site-ul tau:

8 IUNIE 2011  •  13:44

Spectacol pe cerul Constanþei! 2500 de oameni s-au adunat pe aeroportul Mihail Kogalniceanu sa urmareasca showul aviatic. Si au avut ce. De dimineata si-au demonstrat maiestria parasutistii romani. Cireasa de pe tort este insa reprezentata de celebrele avioane americane Thunderbirds.

Politistul "Terminator"

Pune video pe site-ul tau:

8 IUNIE 2011  •  13:37

Un politist din Neamt si-a postat pe contul de Facebook o fotografie cu armele din dotare. Barbatul lucreaza pentru Serviciului de Protectie Interna, celebrul "Doi si-un sfert". Poza il arata tinand armele indreptate catre o tinta care nu se vede in fotografie. Armele sunt doua pistoale Carpati, calibru 7,65 mm, dotate cu incarcator si munitie. Politistul a fost dat de gol intr-un „Armaggedon" trimis mai multor redactii din Neamt, pe tema neregulilor din activitatea Serviciului.