Portarul FCSB, Florin Niţă, e pasionat de viteză, dar are interzis prin contract să urce pe motor. Ca să-şi ia, totuşi, porţia de adrenalină, fotbalistul a decis să urce la bordul unei maşini de raliuri, alături de un campion al vitezei.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile surprinse de camera montată în exteriorul maşinii sunt ameţitoare. Pe autodromul luI Titi Aur, Mihai Leu îl poartă într-o cursă nebună pe omul care apără golurile la FCSB, Florin Niţă.

Nu lipsesc fetele frumoase, modele în revista cu iepuraşi, ca-ntr-un film cu maşini furioase. Totul se întâmplă într-o avanpremieră pentru Raliul Aradului.

Portarul în vârstă de 29 de ani a stat cuminte în scaunul din dreapta, în timp ce Mihai Leu a mânat caii putere de sub capotă.  

Florin Niţă are o poveste de viaţă emoţionantă. Şi-a pierdut părinţii când era mic şi a copilărit într-un demisol de doar zece metri pătraţi din Ferentari.

Fotbalistul este nedespărţit acum de familia lui, soţia Laura şi fiul lor. Cu ei a venit şi la circuit. Cel mic a ţinut să fie copilotul lui Mihai Leu.

Puştiul vrea să pună şi el piciorul pe minge, ca tatăl lui. 

Până va ajunge să-şi vadă fiul fotbalist, Florin Niţă speră să fie convocat la Naţională. E visul lui să apere poarta României.