În dimineața zilei de joi, 12 ianuarie, o echipă de intervenție a  ISU Giurgiu au fost chemată  pentru a localiza o persoană ce se rătăcise între localitățile Mihăilești și Poșta, scrie presa locală.

Articolul continua dupa recomandari

Persoana a fost găsită la ieșirea din orașul Mihăilești spre localitatea Drăgănescu, iar în clipa de față  află în afara oricărui pericol. El este un bărbat de 59 de ani din București, lucrător la un punct de furnizare a energiei electrice, al cărui punct de lucru se afla în această zonă, adică între localitățile Mihăilești și Drăgănescu. După cum declara la primirea unei sesizări referitoare la faptul că există o defecțiune la un transformator electric , acesta a decis să intervină singur pentru a remedia defecțiunea.

Afară fiind încă întuneric omul s-a rătăcit  și intrând în panică a sunat la 112 cerând ajutor. Echipajul ISU din Mihăilești a intrat imediat în alertă și s-au deplasat la locul indicat de cetățean, în jurul orei 7 dimineața ( 7.12), localizarea celui rătăcit făcându-se într-un timp record, după circa un sfert de oră.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.