Cristian Boureanu a provocat un scandal monstruos joi noaptea, când a lovit un poliţist şi, la rândul lui, a fost lovit, ajungând ulterior la spital. Înainte de asta însă, a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei. Aici a fost surprins în ipostaze inexplicabile. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fostul deputat pare că vrea sa îşi revină din mahmureală şi face mişcări stranii, aşezat pe un scaun.

Articolul continua dupa recomandari

Ulterior acestor imagini, a fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat peBoureanu la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat sâmbătă după-amiază, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic menţionat ulterior şi de avocata acestuia.

Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj. Surse din Poliţie au declarat că în timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.