Acest site foloseste cookie-uri


Caravana X Factor merge la Iasi

Pune video pe site-ul tau:

25 IUNIE 2012  •  20:35

X Factor a cucerit aproape toata tara. Caravana X Factor a trecut prin Craiova, Sibiu, Timisoara si Cluj, iar acum se indreapta spre Iasi. Miercuri, pe 27 iunie, Razvan si Dani ii asteapta pe toti cei care cred ca au factorul X sa isi inceapa drumul spre celebritate in inima Moldovei. Adunarea se va da la ora opt, la Palas Iasi, in Piata Stefan cel Mare. Toti cei care cred ca au voce, charisma, prezenta scenica, pot face show si pot transmite emotie trebuie sa profite de sansa extraordinara pe care X Factor le-o ofera. Pe langa posibilitatea de a -si implini visul, X Factor pune in joc si un premiu fabulous in valoare de 200.000 de euro

Copiii talentati, premiati

Pune video pe site-ul tau:

24 IUNIE 2012  •  09:20

Timp de un an au invatat cum sa fie cei mai buni in domeniul in care exceleaza! 300 de copii au fost premiati pentru rezultatele obtinute la cursurile organizate de Fundatia Dan Voiculescu, in anul educational 2011-2012. In cadrul ceremoniei de premiere, copiii au fost rasplatiti cu diplome si premii. Astfel, se incheie cel de-al cincilea an in care Fundatia Dan Voiculescu ofera copiilor cursuri gratuite, consiliere psihologica si programe personalizate de pregatire.

Preselectii X factor: Timisoara a fost luata cu asalt

Pune video pe site-ul tau:

23 IUNIE 2012  •  16:32

Preselectiile pentru X factor continua. Timisoara a fost luata cu asalt de romani talentati care vor sa demonstreze ca merita sa castige premiul cel mare. Maine, caravana ajunge la Cluj.

Campionatului National de Raliuri, la Cluj-Napoca

Pune video pe site-ul tau:

23 IUNIE 2012  •  08:13

Motoare turate si miros de cauciuc incins. De asta au avut parte, aseara, sutele de oameni care au avut drum prin centrul orasului Cluj-Napoca. Piata Unirii a gazduit startul celei de-a patra etape a Campionatului National de Raliuri "Transilvania Rally".

Legendara trupa Iris isi da intalnire cu fanii in centrul Capitalei

Pune video pe site-ul tau:

22 IUNIE 2012  •  20:14

Legendara trupa Iris isi da intalnire cu fanii in centrul Capitalei pentru un concert care se vede si se asculta o data la 35 de ani. Atat a aniversat trupa in luna aprilie. Felicia Filip si Puya sunt invitatii de onoare care vor urca pe scena alaturi de Iris in show-ul live care va dura cel putin trei ore.

Unitate oprita la Cernavoda

Pune video pe site-ul tau:

22 IUNIE 2012  •  19:33

Centrala nucleara de la Cernavoda a inchis Unitatea 1 de productie a energiei electrice dupa ce un senzor a detectat vibratii la turbina. Este o procedura standard in astfel de situatii, iar reactorul a ramas in functiune, la 60% din capacitate, in deplina siguranta. Unitatea va fi repornita numai dupa ce vor fi clare cauzele problemei si se vor face eventualele reparatii, iar pentru a compensa lipsa productiei au fost deja mobilizate alte centre din sistem. Reactorul 1 de la Cernavoda fusese repornit saptamana trecuta, dupa o luna de inspectii si verificari. impreuna cu Unitatea 2 a centralei nucleare asigura aproape 20% din productia de energie pentru intreaga tara.