Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat, la începutul acestei săptămâni, în baraca de tablă în care locuia în Zalău, medicii legişti confirmând drept cauză morţii sale hipotermia, pe fondul consumului de alcool.

Articolul continua dupa recomandari

'În data de 10 ianuarie, am fost sesizaţi de către personalul de la Ambulanţă că pe strada Cloşca din Zalău a fost găsită o persoană decedată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 63 de ani, ce locuia într-o baracă metalică, în curtea unui imobil', a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, Ligia Marincaş, cauza decesului, stabilită în urma examenului medico-legal, a fost hipotermia, victima fiind în stare de ebrietate în momentul în care a decedat.

Acesta este primul deces înregistrat în Sălaj, în 2017, ca efect al temperaturilor scăzute înregistrate în primele zile ale anului.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.