Un bărbat de 65 de ani din Constanţa care a făcut un accident vascular cerebral a fost transportat, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, el fiind iniţial preluat de acasă de o şenilată.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o şenilată a ISU Giurgiu, venită în sprijinul autorităţilor constănţene, s-a deplasat, joi, în localitatea Gura Dobrogei pentru a prelua un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a făcut un accident vascular cerebral.

Pacientul a fost transportat apoi până la elicopterul SMURD, care l-a dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit News.ro.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au anunţat că, în ultimele 24 de ore, la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale au fost înregistrate peste 200 de cazuri de persoane cu diverse afecţiuni care au fost preluate de la locuinţe de ambulanţe sau şenilate, din cauza zăpezii. 

De asemenea, au fost înregistrate 11 cazuri sociale. Opt dintre aceste persoane au fost duse la adăpostul social, două au părăsit UPU fără aviz, iar unul a fost internat în Secţia de Nefrologie.

Totodată, de la începutul anului, la Secţia Ortopedie-Traumatologie au fost internaţi 60 de pacienţi. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.