În curând, vei putea primi bani cu Facebook Messenger, reţeaua de socializare implementând un serviciu pus la dispoziţie de firma de transfer internaţional de bani TransferWise Ltd. Aceasta a făcut anunţul, iniţial trasferurile urmând să poată fi făcute în Statele Unite, Canada şi Europa.

Articolul continua dupa recomandari

Practic, în spatele interfaţei de messenger va fi un bot, acesta fiind folosit fără restricţii şi fără costuri suplimentare pentru utilizatori. 

De asemenea, utilizatorii vor fi alertaţi dacă o rată de schimb internaţională de care sunt interesaţi a fost modificată. Serviciul va fi valabil, în timp, pentru toate cele 50 de ţări în care TrasferWise operează, şi pentru 600 de monede curente.

PayPal Holdings Inc., Stripe Inc., Visa Inc., Mastercard Inc. şi American Express Co. au aplicaţii de plăţi pe Facebook Messenger, la fel şi chinezii de la Alipay.com Co Ltd.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.