Avem o Românie frumoasă, profundă, autentică, iar cei care au început să se reîndrăgostească de ea, să iubească tot ce este cu adevărat autentic sunt tot mai mulți. Din 23 mai Observator Antena 1 își propune să atragă atenția românilor asupra valorilor țării lor, asupra a ceea ce este românesc veritabil, printr-o campanie despre comorile acestei țări: Romandria.

Articolul continua dupa recomandari

Este vorba despre o campanie făcută cu sufletul. Andreea Ţopan, Flavius Medan, Catalin Dinu au bătut țara în lung și-n lat pentru a readuce în casele românilor bucuria tradițiilor și a valorilor autentice.

Daniel Leş e lăudat pentru meşteşugul lui în metropole din toată lumea. Lucrările olarului din Maramureş sunt admirate în zeci de muzee 
din Europa. Şi totuşi, Daniel Leş nu dă Maramureşul lui pe nimic în lume. Trăieşte simplu, cu dragoste de oameni, natură şi Dumnezeu. Şi 
le împarte pe toate cu oricine îi calcă pragul casei. Ne-a primit şi pe noi şi ne-a cucerit.

Îl cunoaşteţi luni, pe 23 mai, la Observator #RoMandria.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.