Acest site foloseste cookie-uri

Cautare: 130 rezultate dupa tagul "spitalul"

13.10.2016
19.32

Social

Anchetele la Spitalul Sfântul Pantelimon continuă, dar fără vinovați

La Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, anchetele continua. La patru luni de la scandalul medicamentelor ţinute sub cheie, în dulap, măsurile întârzie să apară. Şeful secţie de terapie intensivă, care ţinea medicamentele încuiate într-un dulap, a fost demis din funcţie.

12.10.2016
13.40

Social

Doi elevi au ajuns la spitalul din Iași în comă alcoolică

La o diferenţă de doar o zi, doi elevi din Iaşi au ajuns în comă alcoolică la spital.Copiii, colegi la acelaşi liceu, ar fi băut cu câţiva amici mai mari până şi-au pierdut cunoştinţa.

14.09.2016
19.24

Social

Doctorii şi asistenţii de la spitalul Colentina au muncit sub teroare, cu uşile încuiate, vreme de două zile

Vreme de două zile, doctorii şi asistenţii de la Colentina au muncit sub teroare, cu uşile încuiate. O gaşcă de scandalagii, rude ale unui pacient care a murit în spital, şi-au făcut propria lege, cu pumnul.

15.08.2016
13.15

Social

Incendiu lângă spitalul de copii Marie Curie din Capitală

A fost panică lângă spitalul de copii Marie Curie din Capitală. Un incendiu puternic pornit la acoperişul unei case risca să se extindă rapid şi să ajungă la spital. A fost nevoie de douăsprezece autospeciale pentru a stinge focul care a distrus mansarda şi primul etaj al casei.

11.08.2016
19.40

Social

Medicii de la spitalul Colentina au operat o pacientă pe creier, aceasta fiind perfect conştientă

Operaţie ca în filme, într-un spital de stat de la noi. O femeie cu o tumoră pe creier a fost perfect conştientă şi a vorbit cu medicii în timp ce era operată. Totul s-a întâmplat la Spitalul Colentina care, de altfel, este şi singurul centru medical de stat, din România, care face astfel de operaţii.

11.08.2016
19.06

Social

Medicii de la spitalul Victor Babeş din Capitală sunt acuzaţi de moartea unei fetiţe

"Medicii mi-au omorât copilul". Este acuzaţia pe care o fac părinţii unei fetiţe de un an şi şapte luni, în ziua în care şi-au condus unicul copil spre mormânt. Alexandra s-a stins în braţele mamei ei, la spitalul Victor Babeş din Capitală.

21.07.2016
19.25

Social

O pacientă declară a fost tratată în condiții mizere la spitalul din Sighișoara

E scandal la Spitalul din Sighişoara, după ce o pacienta a postat fotografii cu o pernă plină de sânge şi cu pereţi de pe care cade tencuiala. Imaginile au stârnit imediat reacţii în rândul şefilor clinicii care, spune ea, ar fi obligat-o să le şteargă.

20.07.2016
19.06

Social

Actorul Radu Beligan a murit la spitalul Elias din Capitală

România se desparte azi de un maestru al teatrului. Radu Beligan a murit la 97 de ani, la Spitalul Elias, din Capitală. Era internat de câteva zile la Terapie Intensivă, iar inima lui s-a oprit la ora 13

04.07.2016
19.19

Social

O mamă a ajuns să nască la spitalul Universitar, după ce medicii clinici cu care avea contract i-au spus că n-au aparatura necesară

Şi-a dorit mai mult decât orice să fie mamă. A fost avertizată că sarcina vine la pachet cu riscuri. Însă medicii unei clinici private ar fi asigurat-o că va aduce pe lume un copil sănătos. La 30 de ani, o tânără a ajuns să nască un bebeluş mai mult mort decât viu, la stat, în a opta lună de sarcină.

30.06.2016
16.10

Social

Medicul care l-a însoţit la spitalul pe fotbalistul Patrick Ekeng, cercetat pentru ucidere din culpă

Medicul de pe Ambulanţa Puls, cel care l-a însoţit la spitalul pe fotbalistul Patrick Ekeng după ce s-a prăbuşit pe teren, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Mihaiela Duţă nici măcar nu a încercat să-l resusciteze şi i-a anulat astfel orice şansă să trăiască, spun procurorii.

02.06.2016
13.27

Social

Accident la intrare în staţiunea Lacu Sărat. Două gravide și doi copii au ajuns la spitalul din Brăila

Şapte persoane, printre care două gravide dar şi doi copii, au ajuns la spitalul din Brăila, seara trecută, după ce două maşini s-au ciocnit la intrare în staţiunea Lacu Sărat.

19.05.2016
19.14

Social

Spitalul CF 2, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor, a funcţionat fără dezinfectanţi timp de șase ani

Timp de şase ani de zile, spitalul CF 2, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor, a funcţionat ca-n gară. Fără dezinfectanţi, fără antibiotice sau instrumentar medical. Medicii şi asistentele au ajuns să plătească din banii lor soluţiile de sterilizare.

20.04.2016
19.44

Social

Zeci de copii au vizitat spitalul Militar în Săptămâna Altfel

Noul regulament riscă să-i ţină pe elevi mai mult la clasă, în săptămâna Şcolii Altfel. Cum excursii pot fi făcute doar cu un însoţitor la zece elevi, profesorii se descurcă cum pot. Cei mai mulţi apelează la ajutorul colegilor de cancelarie.

15.04.2016
13.15

Social

Familiile copiilor care au murit la spitalul Marie Curie cer explicaţii medicilor

Familiile copiilor care au murit la spitalul Marie Curie din Capitală merg să le ceară explicaţii medicilor. Aceştia vor să ştie clar cum le-au fost trataţi copiii şi ce a dus la decesul acestora.

14.04.2016
19.11

Social

O mamă şi-a născut fetiţa, la spitalul din Orăştie, dar a murit în ambulanță

O mamă şi-a născut fetiţa, la spitalul din Orăştie, dar a murit după o oră în ambulanţa care a fost chemată să o ducă la spitalul din Deva. Făcuse hemoragie, apoi stop cardio-respirator, iar medicii au hotărât să o trimită la alt spital, mai bine dotat.

07.04.2016
19.24

Social

Transplantul de plămâni din spitalul din Viena, reluat pentru români

Pacienţii români scoşi de pe lista de transplant de plămâni de spitalul din Viena vor fi operaţi. E anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii de la Bucureşti. 7 români intră din nou pe lista din Austria, doi dintre ei vor face transplantul imediat ce se vor găsi donatori.

22.02.2016
19.50

Social

La spitalul Marie Curie se va deschide prima bancă de lapte matern

România va avea prima bancă de lapte matern. În mai puţin de două luni, aceasta va fi funcţională, la spitalul Marie Curie din Capitală. Vital în cazul copiilor născuţi prematur sau cu malformaţii, laptele matern va fi disponibil tuturor bebeluşilor în nevoie, chiar dacă mama lor nu îi poate alăpta

17.02.2016
13.21

Social

Ministrul Sănătății a fost în vizită la spitalul Marie Curie din București

Trei bebeluşi au murit, autorităţile nu au aflat nici până acum ce i-a îmbolnăvit, iar ancheta bate pasul pe loc

16.02.2016
13.14

Social

Doi copii externați de la spitalul Marie Curie

Vin în sfârşit şi veşti bune în cazul copiilor bolnavi de la Marie Curie. Doi dintre copiii internaţi la Secţia de Nefrologie vor fi externaţi. Este vorba de o fetiţă de şapte luni şi un băiat de 3 ani, care a făcut o zi dializă.

12.02.2016
19.25

Social

Spitalul din Alexandria, închis pentru rudele pacienților

S-a găsit soluţia problemei analizelor gratuite, făcute pe bani, în spitalul din Alexandria. La o zi după ce v-am arătat la Observator poveştile de groază ale pacienţilor, conducerea spitalului a luat măsuri halucinante.

15.01.2016
13.09

Social

O asistentă medicală a murit după ce a ajuns la spitalul din Pitești

Şi-a dorit să salveze vieţi dar, pe ea, nimeni n-a mai salvat-o. O asistentă medicală din Piteşti, diagnosticată cu varicelă, s-a stins, sub ochii colegilor. Cu doar câteva zile înainte să moară, ea a ajuns la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean dar a fost trimisă acasă

12.01.2016
13.25

Social

Două victime ale incendiului din Chişinău au fost operate la spitalul de Arşi

Declaraţii la Spitalul de Arşi din Bucureşti, acolo unde sunt internate trei victime rănite în incendiul din Chişinău. Două dintre tinere au fost operate.

12.01.2016
13.19

Social

Un pacient de la spitalul de urgenţă din Piatra Neamţ s-a sinucis

Chiar cu colegii lui de salon de faţă, un pacient internat în Spitalul de Urgenţă Neamţ şi-a luat viaţa. N-ar mai fi suportat să ştie că boala de care suferă nu se poate trata, spun martorii

07.01.2016
13.16

Social

Cristi Borcea, a doua noapte la spitalul Floreasca

Cristi Borcea şi-a petrecut a doua noapte la spital. Fostul acţionar de la Dinamo a rămas internat la secţia de cardiologie, unde a ajuns, cu probleme de inimă, la o zi după ce s-a aflat că Valentina Pelinel îi va dărui un copil

07.01.2016
13.14

Social

9 oameni au ajuns la spitalul din Suceava, intoxicaţi cu clor

Nouă oameni, printre care şi trei copii, au ajuns de urgenţă la spitalul din Suceava, intoxicaţi cu clor.Toţi au mers ieri la un centru SPA şi au făcut baie în piscină. Din cauza unei defecţiuni, se pare, în apă a ajuns prea mult dezinfectant

17.12.2015
16.36

Social

Un pacient internat la spitalul Elias a atacat trei asistente

Un bărbat internat la Spitalul Elias a atacat trei asistente medicale, pe una a încercat să o strângă de gât şi a muşcat-o, iar o alta a fost îmbrâncită şi a suferit o fractură de tibie, fiind dusă direct în sala de operaţie

09.12.2015
19.19

Social

La spitalul "Bagdasar", într-o singură noapte a fost pregătită o secţie nouă de terapie intensivă

România este fără îndoială ţara paradoxurilor. În timp ce la spitalul Bagdasar din Capitală, într-o singură noapte a fost pregătită o secţie nouă de terapie intensivă

22.11.2015
19.36

Social

Spitalul a devenit casă pentru copiii uitați în clinicile de pediatrie

Spitalul a devenit pentru ei acasă. Zeci de copii au fost "uitaţi" în saloanele de pediatrie de femeile care le-au dat viaţă. Au boli incurabile, iar părinţi le sunt pe rând asistentele, medicii şi voluntarii care vin zilnic să le ofere iubire

22.11.2015
19.20

Social

Opt tineri răniți în Colectiv sunt tratați în spitalul militar din Bruxelles

Opt tineri răniţi în Colectiv sunt trataţi în spitalul militar din Bruxelles. Trei sunt în continuare la terapie intensivă, dar fac progrese

10.11.2015
19.09

Social

Tudor Golu, victimă în incendiul de la Colectiv, a murit la spitalul din Birmingham

Şi-au pus toate speranţele şi au zburat spre celălalt capăt al continentului. Dar în zorii zilei, departe de ţară, doi părinţi au primit vestea. Fiul lor, Tudor Golu, s-a stins la spital, în Birmingham. Avea doar 28 de ani

03.11.2015
13.36

Social

Rănitul neindentificat de la spitalul de Arşi a pierdut lupta

Bilanţul tragediei se schimbă de la o oră la alta. Numărul celor decedaţi a ajuns la 32, iar în spitale mai sunt internate 134 de victime. Zeci sunt încă în stare gravă. Tânărul neidentificat, care era internat la Spitalul de Arşi, a pierdut lupta

02.11.2015
13.10

Social

Un rănit de la spitalul de Arşi NU a fost identificat!

În stare foarte gravă sunt mai mulţi pacienţi şi la spitalul de Arşi. Acolo, o victimă este încă neidentificată.

05.10.2015
19.21

Social

O adolescentă, care a fugit din spitalul de psihiatrie, a fost violată de un individ care i-ar putea fi tată

O copilă de 15 ani, care a fugit din spitalul de psihiatrie de la Socola ar fi fost luată de pe stradă şi violată de un individ care i-ar putea fi tată. Fata a avut mai multe tentative de suicid şi era în spital pentru o expertiză psihiatrică

16.07.2015
16.13

Social

Acuzații de malpraxis la spitalul din Galaţi. Pacientul a murit din cauza unei căzături

Caz strigător la cer la spitalul din Galaţi. Un bolnav care se trata de cancer s-a prăpădit din cauza unei căzături. În timp ce încerca să ajungă la baie, omul a ameţit şi s-a lovit la cap

15.07.2015
19.09

Social

Medicii de la spitalul din Bârlad, acuzaţi de malpraxis

O tânără mamă, în durerile facerii, a fost lăsată să aştepte. Naşterea ar fi fost cumplit de mult amânată. Mama ar fi primit calmante, în loc să fie dusă în sala de naşteri. Era noapte, iar asistentele nu ar fi vrut să deranjeze medicul de gardă de la Spitalul din Bârlad

28.04.2015
16.16

Social

Rudele femeii care a murit în Spitalul Judeţean din Bacău nu cred în rezultatele necropsiei

Rudele femeii care a murit în Spitalul Judeţean din Bacău, după o operaţie la şold, acuză în continuare. Deşi necropsia a arătat că bătrâna a pierit în urma unui stop cardiorespirator, oamenii consideră şi acum că medicii şi asistentele i-au pecetluit soarta

31.03.2015
16.14

Social

Percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi

Mascaţii au tulburat azi liniştea pacienţilor de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi. Au descins de dimineaţă, sub privirile bolnavilor, în birourile şefilor instituţiei

03.02.2015
13.28

Social

35 de tineri din Buzău au început să facă muncă voluntară în spitalul judeţean

35 de tineri absovenţi de şcoli sanitare din Buzău au început să facă muncă voluntară în spitalul judeţean. Pentru experienţă, spun ei, dar şi pentru că unitatea se confruntă cu o lipsă acută de cadre medicale

14.01.2015
19.17

Social

Update / Rudele pacienţilor de la Spitalul de neurochirurgie din Iaşi rup tăcerea

"Vrem să ştim adevărul!", spun rudele pacienţilor trataţi de doctorul acuzat că făcea experimente medicale pe bolnavi. Familia unui tânăr care a murit vara trecută în spitalul de la Iaşi a aflat abia acum că omului i s-ar fi făcut peste 30 de puncţii lombare.

14.01.2015
13.27

Social

Rudele pacienţilor de la Spitalul de neurochirurgie din Iaşi rup tăcerea

E scandal fără precedent la Spitalul de neurochirurgie din Iaşi, unde doi medici sunt acuzaţi că au făcut experimente ilegale pe pacienţi

07.01.2015
19.45

Social

Anchetă la spitalul lagăr din Craiova

Ministerul Sănătăţii a desemnat o echipă care se va deplasa în perioada următoare la unitatea sanitară cu probleme grave din Craiova

07.01.2015
13.37

Social

Ministerul Sănătăţii, control la Spitalul GROAZEI din Craiova

Ministerul Sănătăţii reacţionează după ce reporterii Observator au descoperit în ce condiţii sunt trataţi bolnavii în Spitalul Judeţean Craiova

06.01.2015
19.11

Social

Spitalul din Craiova e ca un lagăr

Cel mai mare centru medical din Oltenia arată ca un ghetou. Reporterii Observator au găsit acolo pacienţi cărora noaptea le intră gândaci în urechi. Spitalul e plin de mucegai, mobilierul e vechi de peste 40 de ani

30.10.2014
19.07

Social

Suspect de Ebola la Spitalul Judeţean din Constanţa

Încă o alertă de Ebola ne dă fiori! Un pacient cu simptomele temutei boli a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Constanţa. Medicii s-au speriat când şi-au dat seama că pot avea de-a face cu febra hemoragică

30.09.2014
19.10

Social

Elena Băsescu a ajuns la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Au fost trei ceasuri rele pentru fiica cea mică a preşedintelui. Elena Băsescu a ajuns la spitalul Universitar după ce a fost implicată într-un accident rutier. Într-o intersecţie din Capitală, maşina ei a fost lovită de un şofer neatent

27.09.2014
08.36

Social

Operație de prevelare de organe la spitalul județean Suceava

Premieră la Spitalul Judeţean Suceava, unde a avut loc o operaţie de prelevare de organe.Ficatul, pancreasul şi rinichii unei femei de 54 de ani, aflată în moarte clinică, vor salva trei vieţi.

26.09.2014
13.26

Social

La spitalul din Nehoiu, judeţul Buzău, pacienţii se tratează singuri

La spitalul din Nehoiu, judeţul Buzău, pacienţii sunt nevoiţi să se trateze singuri. Medicii nu-i ignoră, dar oamenii trebuie să-şi cumpere singuri medicamente, branule sau chiar perfuzoarele de la farmaciile din oraş

02.06.2014
16.13

Social

Atacată de paznic spitalului pentru că i-a refuzat avansurile!

Caz revoltător în Cluj-Napoca! O femeie care a mers cu cei doi copii ai ei la Spitalul de Recuperare, toţi trei atinşi de boala oaselor de sticlă, îl acuză pe paznicul instituţiei că ar fi hărţuit-o sexual. Şi pentru că i-a refuzat constant avansurile, ar fi fost lovită de acesta.

22.05.2014
16.06

Social

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Galaţi

Acuzaţii grave la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce o femeie a fost la un pas să moară în urma unui chiuretaj. La o săptămână de la intervenţia făcută în spital, pacienta a intrat în comă

21.05.2014
19.38

Social

Medicii de la Spitalul Fundeni care s-au îmbogăţit pe suferinţa bolnavilor de cancer au fost reţinuţi

Au scris reţete pe numele morţilor şi au vândut medicamente citostatice de mai multe ori. Cei trei medici de la Spitalul Fundeni care s-au îmbogăţit pe suferinţa bolnavilor de cancer au fost reţinuţi

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu