Acest site foloseste cookie-uri

Cautare: 4 rezultate dupa tagul "pocnitori"

20.01.2013
09.25

Social

Grajd ars de la pocnitori

Zeci de oameni din localitatea constanteana Agigea n-au inchis un ochi azi-noapte. Adapostul pentru animale al unui vecin a inceput sa arda cu putere, iar localnicii s-au temut ca flacarile vor ajunge si la casele lor. Mai multe animale care erau incuitate in grajd au murit in incendiu. Proprietara crede ca de vina ar fi cativa copii care s-au jucat cu pocnitori in zona.

23.11.2012
06.47

Social

Petardele si artificiile au fost scoase la vanzare de comerciantii gata de profit din orice

Pietele din toata tara incep sa fie cuprinse de partea periculoasa a sarbatorilor. Petardele si artificiile au fost scoase la vanzare de comerciantii gata de profit din orice. "Bombele" sunt vanate si de autoritati, dar fara rezultate prea notabile. In timp ce inspectorii confisca o cutie de pocnitori, alte o suta sunt vandute pe sub nasul lor.

25.12.2011
09.30

Social

Sarbatorile de iarna vin si cu sunete de pocnitori

Sarbatorile de iarna vin cu sunet de clopotei si colinde! Sa nu uitam insa de zgomotele facute de petarde si artificii. Fac si ele parte din traditie! Una sangeroasa, daca e sa ne uitam la Unitatile de Primiri Urgente, pline de raniti in preajma Revelionului.

12.07.2010
13.31

Extern

Lupte teribile intr-un oras din estul Turciei

Violentele au inceput in momentul in care fortele de ordine au incercat sa disperseze multimea, adunata pentru un protest. Etnicii kurzi au aruncat cu pietre si pocnitori in directia fortelor de ordine, care au ripostat cu tunuri de apa si grenade lacrimogene. In total, zece protestatari au fost arestati. Manifestatia, la care au luat parte mii de kurzi, era indreptata impotriva recentelor actiuni ale armatei turce impotriva Partidului Muncitoresc Kurd.

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu