Acest site foloseste cookie-uri

Cautare: 6511 rezultate dupa tagul "observator special"

25.08.2016
20.41

Social

Special! Secretul fondului de ten pudră

Când vorbim despre machiajul cu fond de ten pudră, ordinea aplicării produselor diferă puţin. Aşa că prima dată trebuie să folosiţi corectorul. Fixaţi cu ajutorul unei pensule kabuki.

25.08.2016
20.31

Observator Special

Observator special

25.08.2016
20.25

Monden

Special! Cele mai bine plătite modele masculine

În general, bărbaţii sunt mai bine plătiţi decât femeile, iar asta este o realitate, indiferent dacă o acceptaţi sau nu! Într-un singur domeniu de activitate, lucrurile stau exact pe dos. Mai precis, în modelling, acolo unde modelele feminine obţin sume infinit mai mari decât modelele masculine.

25.08.2016
20.22

Extern

Special! Când bărbații se lasă pe mâinile unui hairstylist

Ce face un bărbat atunci când se plictiseşte de modul în care arată? În principiu, îşi schimbă cărarea de pe dreapta, pe stânga. Varianta asta nu a fost pe placul unor americani care, simţindu-se plini de curaj şi iniţiativă, s-au lăsat pe mâinile unui hairstylist.

25.08.2016
20.19

Extern

Special! Un tigru teribil de plictisit, plimbare pe șosea

Pentru şeicii din Emiratele Arabe, "imposibil" nu există! Pur şi simplu, refuză să accepte că există un astfel de cuvânt. Aşa că nu e de mirare că unii dintre ei au drept animal de companie un tigru.

25.08.2016
20.16

Eveniment

Special! Au început preselecţiile iUmor

O grămadă de candidaţi se prezintă la preselecţiile iUmor, iar unii dintre ei te pot face să te tăvăleşti de râs. Dacă îi vom vedea, totuşi, în concurs, depinde de Delia, Mihai Bendeac şi, mai ales, de Cheloo, care se dovedeşte la fel de neîndurător.

25.08.2016
20.14

Social

Special! Deserturi japoneze

Japonezii adoră deserturile pe bază de îngheţată, dar şi clătitele. Însă, cele mai bune prăjituri au bineînţeles un ingredient secret: ceaiul matcha.

25.08.2016
20.11

Social

Special! Sănătatea din Omega 3

Cercetătorii americani au declarat Omega 3 ca fiind cel mai eficient compus în lupta cu îmbătrânirea pielii. Însă aceşti acizi graşi numiţi generic Omega 3 au un rol mai important decât cel de conservare a frumuseţii.

25.08.2016
20.09

Social

Special! Pericolul ascuns în diete

Creşterea în greutate la nivel mondial a condus la apariţia a tot felul de diete, fiecare promiţând rezultate rapide şi sigure. Asta nu garantează şi faptul că respectivele diete sunt şi bune pentru organism. Iar cel mai controversat regim celebru este Mayo.

25.08.2016
20.07

Social

Special! Ferma de cerbi din Poiana Neamţului

În Poiana Neamţului din judeţul Sibiu, un proprietar a găsit o metodă unică de a atrage turişti. Omul a creat o fermă de cerbi. Practic, turiştii nu se pot bucura doar de peisajele Carpaţilor. Pot privi de aproape sau chiar hrăni aceste animale.

24.08.2016
20.34

Extern

Special! Cântecul profesorului începător

Un profesor bun reuşeşte să-l convingă să înveţe chiar şi pe cel mai dezinteresat elev. Cu condiţia să ştie cum să-l abordeze pe copil. Ce soluţie a găsit un foarte tânăr profesor din Statele Unite.

24.08.2016
20.30

Observator Special

Observator Special

24.08.2016
20.25

Monden

Special! Refuzul unora, celebritatea altora

Soarta are un mare talent de a-i ridica pe unii şi de a-i coborî pe alţii! Sau, nu neapărat să-i coboare, cât să-i priveze de un mare succes pe care l-ar fi putut înregistra.

24.08.2016
20.23

Social

Special! Plasturii cu farduri de ochi, un eșec

Chiar dacă au o întreagă colecţie de cosmetice, unele femei se dovedesc incapabile să-şi aplice în mod corect fardurile de ochi! Nu mai discutăm despre combinaţiile de culori sau despre degradeuri. Aşa că, un producător american s-a gândit să le scape de probleme.

24.08.2016
20.20

Social

Special! În căutarea nudului perfect

Suspendat undeva între imaginar şi ideal, nudul rămâne ultimul bastion al libertăţii în exprimare. Fără să fie vulgar sau evident, el reuşeşte să spună mai multe decât arată. Desigur, pe hârtie e simplu de descris. Greul începe abia atunci când încerci să-l surpinzi.

24.08.2016
20.18

Social

Special! Mixul dintre muzică și tatuaje

Tatuajele cele mai impresionante ale lumii sunt atârnate pe pereţii atelierului său. Iar picturile sunt realizate de nimeni alta decât artistul plastic Wanda. Puţini ştiu că timpul liber o surprinde cu pensula în mână şi părul prins în vârful capului.

24.08.2016
20.15

Social

Special! Mituri despre pantofii cu toc

Orice femeie poate să poarte pantofi cu toc, în cazul în care nu are vreo problemă la coloană. Are nevoie doar de puţin antrenament, care se poate face, fără probleme, în propria casă.

24.08.2016
20.13

Social

Special! Uranus, campionul frumuseții

Faceţi cunoştinţă cu Uranus, unul dintre cei mai frumoşi câini din lume. Are 2 ani şi jumătate şi este un adevărat campion. A obţinut până acum numeroase titluri la concursurile din întreaga lume, şi nu doar pentru frumuseţe, ci şi pentru inteligenţă.

24.08.2016
20.11

Social

Special! Au lăsat Occidentul în urmă pentru a-şi deschide o pensiune în munţii Apuseni

În munţii Apuseni timpul parcă nu a existat niciodată. Locurile, peisajele, oamenii, cu toţii au rămas încremeniţi într-un trecut ideal. Cel despre care ne cântă baladele populare. Aici, între munţi, este şi casa Elei şi a lui Sebastian. Soţii Hosu. Doi oameni care au lăsat Canada pentru a trăi visul românesc.

23.08.2016
21.06

Social

SPECIAL! Modele androgine, preferatele designerilor

Jack Paulo s-a născut în urmă cu 22 de ani, în Portugalia. Combinaţia sa de sânge african şi european i-a asigurat o fizionomie care s-a dovedit pe placul designerilor care preferă modelele androgine pentru a-şi prezenta colecţiile. Acum Jack s-a mutat la Londra, acolo unde manechinele de acest tip sunt foarte solicitate.

23.08.2016
21.04

Social

SPECIAL! Când animalele rămân singure acasă

Cuplurile se formează pe baza pasiunilor comune! Iar iubirea pentru animale este una dintre ele. Dar ce se întâmplă atunci când ea are o pisică, el are un câine, dar trebuie să se mute împreună? Aparent nu e nicio problemă, atât timp cât pisica şi câinele se împrietenesc şi convieţuiesc cu succes. Mai mult, s-ar putea ca - încurajaţi de această relaţie neaşteptată - partenerii să-şi mai ia un animal. Un iepuraş, de exemplu. Toate bune şi frumoase, în casă domneşte armonia.

23.08.2016
21.01

Social

SPECIAL! Masca se curată cu magnetul

Nămolul de la Marea Moartă este celebru pentru proprietăţile sale de curăţare şi de regenerare a tenului! Aşa că nu e de mirare că există o serie întreagă de măşti care îl au drept ingredient principal. Cu îndepărtarea măştii e mai problematic, pentru că e destul de neplăcut să murdăreşti toată chiuveta de nămol. Acum, însă, a apărut un alt tip de mască. Cea magnetică. Conţine nămol de la Marea Moartă, amestecat cu mici particule de fier.

23.08.2016
20.42

Social

SPECIAL! Talentul nu ţine cont de vârstă

În aproape fiecare domeniu artistic există un copil-minune! În muzică, în pictură, chiar şi în film. Însă nimeni nu prea vorbeşte de copiii-minune ai machiajului. Ştiu că mulţi poate nu sunt de acord cu acest lucru. Dar machiajul a fost, este şi va rămâne o formă de artă. Iar unul dintre cei mai promiţători make up artist din România este o tânără de 17 ani. A cochetat cu arta încă din copilărie, însă marea ei pasiune este machiajul. Iar operele ei pe ten au ajuns chiar şi în Statele Unite.

23.08.2016
20.31

Observator Special

Observator Special

23.08.2016
20.13

Social

SPECIAL! Micile prinţese pe ponte

Daca facem un sondaj de opinie fulger aflam ca fetitele intre 3 si 7 ani ar vrea toate sa fie balerine! Cocurile spectaculoase si costumele cu tutu le fac pe cele mai mici domnisoare sa viseze cu ochii deschisi. la ce ajuta baletul aflam chiar azi dupa vizita mea la sala de balet

23.08.2016
20.09

Social

SPECIAL! Baschetul românesc prinde aripi

Baschetul este sportul în care trebuie să ştii să zbori. Tocmai de aceea pentru prima dată în istoria baschetului românesc, naţionala masculină şi cea feminină au o nouă identitate: vulturii şi acvilele.

23.08.2016
20.06

Social

SPECIAL! Curăţenia alungă stresul

Dacă vorbim strict de treburile casnice, în principiu ele ne ajută să scăpăm de stres, pentru că , casa pentru noi este un cămin şi atunci când mergem acasă ar trebui să mergem cu bucurie, cu drag, chiar dacă acasă avem treburi casnice.

23.08.2016
20.03

Social

SPECIAL! Tramvaiele din Arad devin biblioteci pe roţi

Se spune că imaginaţia e singurul paradis din care nu poţi fi izgonit. Pentru multe persoane, mai interesant decât o carte este de obicei ecranul telefonului inteligent. Dar autorităţile din Arad vor să schimbe acest lucru. Şi pentru a-i pe oameni dezlipi de telefoane, au transformat tramvaiele din oraş în biblioteci mobile.

22.08.2016
20.31

Social

SPECIAL! Vedetele hărţuite pe vremea când erau nişte ilustre necunoscute

Astăzi, pare greu de crezut că Eminem ar fi putut fi altceva decât "Şmecherul Şcolii". În realitate, era sacul de box preferat de colegii lui. Şi totul, din cauză că părinţii lui se mutau des, iar el era aproape permanent "elevul cel nou". La doar 9 ani, Eminem a ajuns în spital cu nasul spart şi un hematom pe creier.

22.08.2016
20.31

Observator Special

Observator special

22.08.2016
20.28

Monden

SPECIAL! Andreea Bălan, viitoare mămică

Are o carieră de succes, însă marea ei dorinţă a fost să aibă o familie! În special, un copil. Iar anul acesta, visul i s-a împlinit. Andreea Bălan va deveni mamă în luna octombrie, dar asta nu înseamnă că nu e o femeie la fel de activă.

22.08.2016
20.23

Social

SPECIAL! Campionul sportului de stradă

Cei care fac sport au două locuri preferate! În primul rând, sălile de fitness, acolo unde pot să se antreneze fără să fie văzuţi de foarte multă lume. Iar în al doilea rând, parcurile, acolo unde pot să alerge, să se dea cu rolele sau cu bicicleta. Însă oameni care să-şi lucreze corpul pe unde apucă, n-am văzut decât pe Internet. Lucrează în aer liber, oriunde există un spaţiu special amenajat. N-au nevoie de mare lucru. Numai de nişte bare pe care să le folosească pentru a-şi lucra musculatura

22.08.2016
20.19

Social

SPECIAL! Începe sezonul vacanţelor ieftine

Acum este momentul de glorie al celor mai fierbinţi locuri de pe pământ. Destinaţiile de vacanţă care par intangibile în mijlocul verii pot fi vizitate cu bani puţini în următoarea perioadă.

22.08.2016
20.17

Social

SPECIAL! Cum să înlocuim zahărul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zahărul este una dintre principalele surse de energie ale omului, dar, în acelaşi timp, şi o veritabilă toxină. Este unul dintre principalii vinovaţi pentru bolile de inimă şi are aceleaşi efecte negative ca şi alcoolul.

22.08.2016
20.08

Social

SPECIAL! Scapă de fumat cu ceai

Pe internet circulă tot felul de metode de a scăpa de fumat. Ori trebuie să mesteci gumă cu nicotină. Ori trebuie să porţi plasturi cu nicotină. Să nu mai menţionăm toate terapiile posibile şi imposibile. Să nu uităm şi de hipnoză! În acest moment, însă, circulă varianta lăsatului de fumat cu ajutorul ceaiurilor.

22.08.2016
20.06

Social

SPECIAL! Tradiţii de nuntă în Maramureş

Puţină tradiţie. Puţin mai multă rezistenţă. Un strop de dans. O ceteră. Şi bineînţeles, pălincă. Pare o listă de ingrediente. Unele care, puse în vasul potrivit, pot crea momente magice. Din fericire pentru noi, acest. "vas" există. E Maramureşul. Şi ale sale tradiţii unice în lume.

19.08.2016
20.31

Observator Special

Observator special

19.08.2016
20.29

Extern

Special! Pisicile sunt niște actrițe dificile

Sunt oameni care nu suportă pisicile, pentru că li se pare că au prea multe fiţe! De fapt sunt nişte animale cu personalitate, care vin la tine când vreau, pleacă atunci când consideră necesar şi nu ezită să te zgârie în clipa în care exagerezi cu afecţiunea.

19.08.2016
20.20

Social

Special! Andrei și Kamara de la Alb Negru, provocați să încerce un sport nou, renumit în Spania, Padel

Sportul le-a devenit un mod de viaţă, chiar dacă ocupaţia lor principală este alta! Dar, din câte am remarcat, cântatul nu-i încurcă deloc pe Andrei şi pe Kamara, atunci când vine vorba să înveţe ceva nou.

19.08.2016
20.16

Social

Special! Mitul sufletului pereche

Scepticii pufnesc în râs doar în clipa în care aud de sufletele-pereche. Dar asta nu înseamnă că oamenii nu trebuie să viseze că, la un moment dat, îşi vor găsi acel partener care să îi completeze, să aibă aceleaşi pasiuni şi aceleaşi ţeluri

19.08.2016
20.13

Social

Special! Tinerețea începe la 40 de ani

La 20 de ani, simţim că avem toată lumea la picioare şi putem face exact ce ne trece prin cap! De altfel, este perioada în care facem cele mai mari greşeli. La 30 de ani, deja viaţa ni s-a aşezat. Avem un loc de muncă, o familie, eventual şi un copil.

19.08.2016
20.10

Social

Special! Micul Paris văzut prin ochii tinerilor

Suntem atât de ocupaţi şi atât de presaţi de timp, încât am uitat să mai privim în jur! Ştim că trebuie să ne deplasăm zilnic din punctul A în punctul B şi o facem într-un mod aproape automat.

19.08.2016
20.08

Social

Special! Modă în pași de dans

Dansul profesionist şi moda merg mână-n mână! Şi nu doar ca două forme de manifestare artistică. Nici pe departe. Cei mai mulţi dansatori, profesionişti sau nu, au un anume stil vestimentar. Un stil care vine să completeze mişcările pe care le fac.

19.08.2016
20.07

Social

Special! Mihnea Groșeanu, cel mai bun skateboarder din România la numai 17 ani

Oamenii s-au săturat de câte ori au auzit povestea cu fructele, legumele, cei doi litri de apă şi 30 de minute de sport pe zi! Nu spun că sunt nişte sfaturi rele, dar cum poţi convinge - de exemplu - un adolescent să facă sport zilnic?

18.08.2016
20.30

Social

SPECIAL! Ferma de bivoliţe, afacere de familie

Dacă vă place bucătăria italiană, atunci cu siguranţă vă place mozzarela! Brânza, o adevărată delicatesă preferată de gurmanzi, se face din lapte de bivoliţă.

18.08.2016
20.30

Observator Special

Observator special

18.08.2016
20.24

Social

SPECIAL! Bisturiul te scapă de complexe

S-au dus vremurile în care doar doamnele apelau la serviciile medicilor esteticieni! Acum este cât se poate de normal ca şi domnii să apeleze la ajutorul bisturiului, atunci când consideră că au ceva de ajustat.

18.08.2016
20.23

Social

SPECIAL! Swing, cel mai solicitant dans

Anii '20 au fost marcaţi de muzica jazz! Respectivul stil muzical a influenţat totul, începând de la vestimentaţie, comportament şi modul de a dansa. Ce-i drept, dacă nu ar fi existat jazz-ul, nu ar fi apărut nici swing-ul.

18.08.2016
20.22

Monden

SPECIAL! Dani Oţil e pe mulţi cai putere

Dani Oţil s-a încris la o şcoală de vară. Una plină de adrenalină, pentru că ia cursuri de pilotaj de la cel mai bun pilot de raliuri din România.

18.08.2016
20.22

Social

SPECIAL! Cum să fii sexy după 30 de ani

Unul dintre marile temeri ale unei tinere de 20 de ani şi un pic este iminenta "schimbare de prefix"! Numai gândul că va ajunge la 30 o face să privească viitorul cu groază. O abordare total greşită.