Acest site foloseste cookie-uri

Cautare: 1086 rezultate dupa tagul "fetita"

28.09.2016
15.09

Monden

Primele imagini cu fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Internauţii au explodat: “Doamne, ce frumoasă este” (FOTO)

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au arătat primele imagini cu fetiţa lor. De altfel, vedeta tv a povestit în premieră cum a fost naşterea, dar şi primele clipe alături de fetiţa ei.

24.09.2016
19.24

Social

Denisa şi Nataşa au rămas fără mamă - le-a părăsit. Dar au câştigat zeci de alţi prieteni, oameni impresionaţi de sărăcia în care trăiesc. Un om de afaceri din Arad le-a vizitat şi a venit cu braţele pline de cadouri

Denisa şi Nataşa, cele două fetiţe din comuna Răşinari, părăsite de mamă, au zâmbit cum n-au mai zâmbit demult. Surorile au primit rechizite, îmbrăcăminte şi dulciuri de la un om de afaceri din Arad, care le-a aflat povestea de la Observator. Bărbatul a venit personal să le aducă darurile, iar copilele le-au desfăcut cu mare bucurie.

24.09.2016
19.19

Social

Fetiţa ruptă în bătaie de mama însărcinată a impresionat o ţară întreagă. După reportajul Observator, oamenii au venit să o viziteze la spital, cu braţele pline de jucării

Cazul fetei de patru ani care a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătută sălbatic de mama însărcinată, a impresionat zeci de oameni. Salonul copilei, care îi este casă de aproape o lună, s-a umplut de jucării. Oameni cu suflet mare au vrut să-i dea tatălui fetiţei o mână de ajutor.

24.09.2016
07.00

Extern

O fetiţă de 11 ani are în grădină un dovleac cu mult mai mare şi mai greu decât toţi membrii familiei ei la un loc

O fetiţă de 11 ani din statul american Illinois se mândreşte cu un dovleac din grădina casei, pe care l-a îngrijit până a căpătat dimensiuni uriaşe. Greutatea sa este evaluată la 400 de kilograme. Şi nici măcar nu este cel mai mare din grădină. Locul de onoare îi revine unui adevărat monstru din lumea dovlecilor, de aproape 700 de kilograme, cultivat de tatăl fetei.

23.09.2016
19.47

Extern

Așa dragoste de soră mai rar!

La doar trei ani, o fetiţă din Statele Unite are un ritual bine pus la punct. În fiecare după-amiază iese în faţa casei şi aşteaptă ca fratele ei să se întoarcă de la şcoală. Când apare autobuzul şcolar, cea mică tropăie deja de nerăbdare.

23.09.2016
19.03

Social

O mamă şi-a bătut fetiţa de patru ani până i-a rupt organele interne!

În loc să o ducă la spital, mama s-a chinuit să-i ascundă suferinţa fetiței. Tatălui i-a spus mai întâi că cea mică are indigestie, apoi, că a căzut pe scări. Bărbatul şi-a dus copila pe braţe la spital şi a salvat-o.

19.09.2016
07.33

Social

Doi părinţi şi-au dus la moarte fetiţa de 5 ani. Căruţa în care se aflau a ajuns într-un lac adânc de 20 de metri. Copila a fost găsită fără puls

O fetiţă de 5 ani a plătit cu viaţa pentru neglijenţa părinţilor. Căruţa în care copila se afla cu mama şi tatăl ei a ajuns într-un lac adânc. Puţin mai târziu, cea mică a fost găsită fără puls. Părinţii ei încă sunt daţi dispăruţi. Amândoi aveau probleme psihice, dar autorităţile au considerat că cea mică poate să rămână în grija lor.

14.09.2016
13.10

Social

O fetiţă din judeţul Constanţa a murit la spital, după ce ar fi fost bătută de tatăl vitreg

Incident cumplit într-o localitate constănţeană. O fetiţă de doar 5 ani a murit la spital, după ce ar fi fost bătută de tatăl vitreg. Avea traumatisme grave şi, în ciuda eforturilor făcute de medici, inima ei a cedat.

11.09.2016
08.49

Social

O fată de 13 ani se pregăteşte să meargă mâine la şcoală dintr-o casă făcută scrum

O copilă de 13 ani se pregăteşte să meargă mâine la şcoală dintr-o casă în ruine. Gospodăria familiei s-a făcut scrum într-un incendiu, iar fata nu mai are acum nici manuale, nici haine.

05.09.2016
13.24

Social

Un nou episod din războiul pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea

La Tribunalul Bucureşti s-a derulat astăzi un alt episod din războiul pornit pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea. Copila a devenit miza celor două foste soţii, după ce copilul a moştenit jumătate din averea lui Condrea.

04.09.2016
19.38

Social

Fetiţa femeii ucise pe trotuar de un şofer beat îşi aşteaptă mama să o conducă în prima zi de şcoală!

Rudele n-au avut încă puterea să-i dea vestea îngrozitoare. Este în stare de şoc. Vineri, copila de 7 ani era cu mama ei de mână când o maşină a intrat cu viteză pe trotuar.

04.09.2016
16.22

Social

O mamă s-a sinucis. O fetiţă de doar 9 luni şi un băieţel de aproape 2 ani au rămas orfani

Doi copii, o fetiţă de doar 9 luni şi un băieţel de aproape 2 ani, fraţi, din judeţul Vaslui au rămas orfani de mamă. Aseară, fără nicio explicaţie, tânăra de 20 de ani şi-a pus capăt zilelor, chiar în curtea casei.

02.09.2016
19.19

Social

O mamă a fost ucisă de un șofer beat, chiar sub ochii fetiței de șapte ani

O mamă a fost ucisă de un şofer beat. Sub ochii fetiţei de şapte ani, pe care cu greu a reuşit să o salveze. Când maşina scăpată de sub control a intrat pe trotuarul pe care cele două se plimbau, în centrul oraşului Bacău, Andreea a mai apucat doar să o împingă din calea ei pe cea mică.

02.09.2016
16.57

Extern

O casă nouă pentru o fetiță bolnavă

O poveste impresionantă vine din Marea Britanie. O mamă cu trei fetiţe, între care una bolnavă de cancer, a avut parte de o surpriză uriaşă. Plecată în Statele Unite ale Americii pentru câteva săptămâni cu fetele, pentru ca cea mică să urmeze un tratament, la întoarcere femeia şi-a găsit casa complet renovată şi utilată.

02.09.2016
06.55

Social

Mobilizare pentru Ștefania, fetița mutilată de o remorcă la Valu lui Traian: medicii au reușit să îi salveze ambele picioare -

Ştefania, fetiţa de şase ani care a rămas fără picioare după ce a fost lovită de un tractor, are şanse să se recupereze. I-a fost implantat piciorul amputat, iar celălalt a fost operat. După patru intervenţii dificile, Ştefania a deschis ochii. E un miracol, spun medicii din Iaşi, care au operat-o.

01.09.2016
16.27

Social

Zeci de oameni au reacţionat la tragedia fetei de şase ani, strivită de o remorcă de la brâu în jos, în Valu lui Traian

În Constanţa, fie că sunt vecini, fie că pur şi simplu au aflat despre trauma Ştefaniei la televizor sau pe internet, mulţi au mers să doneze sânge. Între timp, medicii din Iaşi vin cu veşti bune.

31.08.2016
16.18

Social

Șoferul care i-a retezat picioarele unei fetițe de șase ani nu are permis!

Copila de doar 6 ani, strivită de la brâu în jos de o remorcă desprinsă de la un tractor în comuna Valul lui Traian, a fost operată. De mai multe ori. Din mâinile medicilor din Constanţa, fata a ajuns acum în grija celor de la Iaşi.

30.08.2016
19.26

Social

O remorcă ce s-a desprins de un tractor i-a retezat picioarele unei fetiţe de şase ani!

Copila din comuna Valul lui Traian îşi plimba fratele mai mic şi a apucat doar să împingă căruciorul în care se afla băieţelul de numai şase luni. Iar asta l-a salvat. Fetiţa de şase ani este în stare gravă la spital în Constanţa.

28.08.2016
19.06

Extern

Cea mai mică victimă a seismului din Italia se numeşte Marisol şi avea numai 18 luni

Drama din Italia continuă pentru toate familiile care şi-au pierdut în urma sesimul violent părinţi, copii ori bunici. Impresionante şi cutremurătoare au fost imaginile de la funeraliile de stat care au avut loc în Ascoli pentru 35 dintre victime. Un pompier a cerut iertare într-un mesaj aşezat pe sicriul unei fetiţe de 10 ani că nu a putut-o salva la timp.

26.08.2016
13.29

Social

O copilă din Harghita a fost atacată de o ursoaică. Era pe câmp, cu vacile, când animalul s-a năpustit peste ea

Clipe înfiorătoare pentru o copilă de numai 12 ani din comuna Tuşnad, Harghita. O ursoaică a atacat-o ieri, ziua în amiaza mare, când fetiţa păzea vacile pe un câmp. Sălbăticiunea i-a făcut mai multe răni. Copila este acum internată. Are plăgi muşcate pe umeri, mâini, coapse şi spate.

22.08.2016
13.05

Social

O fetiţă de 6 ani din Breaza a fost violată de iubitul mamei şi obligată să asiste la orgii sexuale

Caz cutremurător în Breaza. O fetiţă de numai 6 ani a ajuns să fie victima întregii familii. Copila a fost violată de iubitul mamei. Şi nu este singurul coşmar pe care l-a trăit. A fost obligată să asiste la orgii sexuale între mamă şi diferiţi bărbaţi

18.08.2016
19.18

Social

O mamă îl acuză pe soţul egiptean că i-a sechestrat fetiţa în Egipt

Un nou caz de răpire internaţională ajunge în instanţele româneşti. O mamă îl acuză pe soţul egiptean că i-a sechestrat fetiţa în Egipt. Femeia susţine că în schimbul copilului bărbatul i-a cerut 60 de mii de euro.

17.08.2016
13.57

Extern

O fetiţă româncă a fost rănită după ce a fost atacată de un taur, în Spania

O fetiţă româncă a fost grav rănită după ce a fost atacată de un taur, în Spania. Animalul, care fusese adus pentru a participa la o cursă cu ocazia zilelor oraşului, a scăpat din ţarc după ce a dărâmat, practic, poarta

14.08.2016
19.30

Social

Din dragoste se nasc miracole. Două surori sunt mamele unei singure fetiţe

Una a purtat-o în pântece, iar cealaltă a conceput-o şi o creşte. Bianca este mamă purtătoare. Lidia, mamă biologică. Una s-a oferit să poarte copilul celeilalte, care nu putea rămâne însărcinată.

12.08.2016
19.19

Social

Părinţii cer răspunsuri după moartea Alexandrei, fetiţa care s-a stins după ce a făcut turul spitalelor

La doar o zi după ce Alexandra a fost dusă pe ultimul drum, ies la iveală informaţii din registrele medicilor. După ce părinţii au făcut turul spitalelor, cadrele medicale spun că, în primul rând, tatăl fetiţei a refuzat internarea.

11.08.2016
13.31

Social

Continuă lupta pentru fetiţa lui Dan Condrea. Uliana Ochinciuc, cea de-a doua soţie a omului de afaceri, încearcă să obţină în instanţă custodia

Continuă scandalul izbucnit în jurul copilului lui Dan Condrea. Uliana Ochinciuc le cere magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să-i fie încredinţată fetiţa. Şi Laura Georgescu, mama copilei, a cerut custodia. Pe de altă parte, Protecţia Copilului cere plasament de urgenţă la un asistent maternal pe motiv că nu ar fi în siguranţă în prezenţa mamei naturale.

11.08.2016
13.12

Social

O fetiţă a murit după ce a fost plimbată prin mai multe spitale din Bucureşti. Avea roşu în gât şi o perfuzie i-a fost fatală, acuză părinţii disperaţi

Unicul lor copil a pierit dintr-o culpă medicală. Este acuzaţia unor părinţi a căror fetiţă a murit la nici doi ani. Alexandra s-a stins la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. A ajuns acolo cu febră şi roşu în gât. Nu i s-au făcut analize, acuză părinţii, pentru că, duminică fiind, laboratorul de analize al spitalului era închis. I s-a administrat în schimb o perfuzie, iar copila a leşinat. N-a răspuns manevrelor de resuscitate nici după două ore de încercări.

06.08.2016
19.09

Social

Trupurile neînsufleţite ale celor doi români morţi în accidentul din Bulgaria au fost repatriate

Fetiţa rămasă orfană în urma tragediei de ieri, din Bulgaria, a ajuns în România. Ea a fost transportată ieri cu o ambulanţă şi supravegheată tot drumul de o echipă de medici bulgari. Acum este în afara oricărui pericol dar se află tot sub supraveghere medicală. Trupurile părinţilor ei au fost, de asemenea, repatriate.

04.08.2016
19.52

Extern

Reacţia unei fetiţe care primeşte în dar un căţeluş a stârnit valuri pe internet

O fetiţă de peste Ocean a primit un cadou de ziua ei pe care şi-l dorea de mult. Iar bucuria ei a fost fără margini. Un căţeluş adorabil a fost darul părinţilor ei pentru aniversarea sa, iar copila a izbucnit în lacrimi de fericire când şi-a dat seama că animăluţul e chiar al ei.

04.08.2016
19.11

Social

După ce şi-a pierdut tatăl, fiica lui Dan Condrea riscă să rămână şi fără mama biologică

După ce şi-a pierdut tatăl, fetiţa lui Dan Condrea ar putea rămâne şi fără mamă. Autorităţile vor s-o trimită pe copilă în plasament de urgenţă la un asistent maternal. Se tem că Laura Georgescu nu o îngrijeşte cum trebuie.

04.08.2016
13.16

Social

Soarta fetiţei lui Dan Condrea va fi decisă abia în toamnă

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti trebuie să hotărască dacă va rămâne la mamă sau va fi dată în grija unor asistenţi maternali.

03.08.2016
13.09

Social

O fetiţă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Dej

O fetiţă de nici trei ani din Dej a căzut de dimineaţă de la etajul 3. Era cu părinţii în casă, dar, spun ei, n-au văzut când fiica lor a alunecat. Tatăl ei a găsit-o pe jos, plângând, la câţiva paşi de o bară metalică.

31.07.2016
19.26

Social

Daria, fetiţa din Gorj dispărută în râul Jiu, găsită după şapte zile

După o săptămână de căutări, trupul neînsufleţit al Dariei, fetiţa din Gorj care a dispărut în râul Jiu, a fost găsit. Ieri, aproximativ 100 de oameni au venit la locul tragediei și au reluat căutările.

26.07.2016
13.19

Social

Ancheta socială în cazul fetiţei lui Dan Condrea bate pasul pe loc

Ancheta socială în cazul fetiţei lui Dan Condrea bate pasul pe loc. Asistenţii sociali vor să se convingă că Laura Georgescu, mama ei naturală, o poate creşte în continuare. Dar nu sunt lăsaţi să intre în casă.

26.07.2016
07.56

Social

O fetiţă de zece ani a fost strivită de un TIR, pe o trecere de pietoni din Sângeorgiu de Mureş

Sfârşit înfiorător pentru o fetiţă de numai zece ani, în Sângeorgiu de Mureş. După ce a fost lovită de un TIR, copila a ajuns sub roţile mastodontului.

25.07.2016
06.57

Social

O fetiţă de 10 ani a fost înghiţită de curenţi, în râul Jiu

Fuga de caniculă a mai luat două vieţi. O fetiţă de zece ani a mers la scăldat şi a fost înghiţită de curenţi, în râul Jiu.Copila a dispărut sub abă chiar de lângă mama ei. O zi întreagă a fost căutată de scafandri şi pompieri.

24.07.2016
09.09

Extern

Liv Tyler, frumoasa actriță din Stăpânul Inelelor, a născut o fetiță

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, este din nou bunic. Fiica lui, Liv, a născut o fetiţă care seamană leit cu ea. Frumoasa actriţă din "Stăpânul Inelelor" a postat o poză cu fiica ei pe o reţea de socializare, iar toţii fanii i-au urat bun venit. Vedeta a dezvăluit că se simte foarte fericită şi cu adevărat împlinită

14.07.2016
16.36

Extern

O fetiţă de 3 ani din SUA a trăit momente groaznice. Bona de ocazie ar fi băgat-o în maşina de spălat, apoi în uscătorul de rufe

Doi tineri părinţi americani aduc acuzaţii grave bonei de ocazie pe care au lăsat-o pentru o noapte cu fetiţa lor de 3 ani. Oamenii spun că cea mică a fost băgată în maşina de spălat, apoi în uscătorul de rufe. Distribuită pe internet, ştirea a provocat rumoare la nivel naţional şi internaţional.

09.07.2016
19.53

Extern

O pisică, bonă pentru micul stăpân

Uitaţi de bone. Pisicile pot, după cum dovedesc imaginile următoare, să se descurce la fel de bine, sau poate chiar mai bine, în unele situaţii critice. Filmată în timp ce se juca cu fetiţa familiei, felina intervine imediat atunci când bebeluşul începe să plângă.

07.07.2016
07.33

Social

Fetiţa născută în taxi, botezată de taximetrist

Fetiţa care a văzut prima lumină a zilei pe bancheta unui taxi, va fi botezată chiar de. taximetrist. Şoferul şi soţia lui au mers la maternitatea din Galaţi, cu hăinuţe pentru fina lor. Bebeluşul şi mama lui au plecat acasă tot cu taxiul cu care au venit de urgenţă la spital.

05.07.2016
19.11

Social

O mamă acuză medicii unei clinici private că i-au omorât fetița

Dezamăgită de experienţa unei naşteri la stat, o mamă a strâns bani şi, pentru cea de-a doua sarcină, a trecut pragul unei clinici private. A avut încredere că banii vor face diferenţa. La pachet cu cezariana, un pat într-o clinică modernă şi servicii la standarde internaţionale, a primit, însă, şi moartea

04.07.2016
19.40

Social

Fetiţa născută pe bancheta din spate a unui taxi este bine

Femeia care a adus pe lume o fetiţă pe bancheta din spate a unui taxi a avut un vizitator special. Taximetristul care a moşit-o i-a adus flori şi a vrut să o vadă şi pe copilă. Cum Florentina Beatrice are deja naşi, bărbatul nu o poate boteza.

01.07.2016
16.53

Social

Fetiță rănită de urs în zona Valea Cerbului, spre Gura Diham

Întâmplare periculoasă în Buşteni. O fetiţă de 13 ani a fost rănită, azi noapte, de un urs care ar fi încercat să sară peste cortul în care se afla. Copila, care a fost zgâriată de urs cu ghearele, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cortul era campat în zona Valea Cerbului, spre Gura Diham.

29.06.2016
19.22

Social

Mamă suspectă că și-a omorât fetița de trei ani

Întâmplare şocantă într-o garsonieră din cartierul bucureştean Drumul Taberei! O mamă este acuzată că şi-a omorât fiica de trei ani şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu trupul neînsufleţit.

25.06.2016
08.41

Social

După ce ar fi fost violată de unchiul său, o fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un alt bărbat

După numai un an de când ar fi fost violată de propriul unchi, o fetiţă de 11 ani din Alba, trăieşte o nouă dramă. Plecată să cumpere pâine chiar în ziua de Rusalii, ar fi fost ademenită de un alt bărbat, care ar fi abuzat-o sexual, din nou.

24.06.2016
07.49

Monden

Andreea Bălan va avea o fetiţă

Andreea Bălan va avea o fetiţă! Artista a primit vestea chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani şi nu a ezitat să le spună şi fanilor. Bebeluşul va sosi pe lume în toamnă, luna octombrie.

23.06.2016
13.20

Extern

Fetiţa româncă violată şi ucisă în Italia ar fi fost abuzată sexual în multe rânduri

A apărut o nouă ipoteză cumplită în cazul fetiţei românce violată şi ucisă în Italia. Anchetatorii bănuiesc că Maria, copila de nici 10 ani din Iaşi, a fost bătută şi abuzată sexual nu doar înainte să moară, ci şi cu alte ocazii, în trecut.

21.06.2016
13.43

Extern

O fetiţă româncă de 10 ani a murit înecată în piscina unui restaurant din Italia

Tragedie într-o familie de români din Italia. Copila de 10 ani a cuplului a murit înecată în piscina unui restaurant. Părinţii o lăsaseră nesupravegheată şi târziu şi-au dat seama că cea mică e de negăsit.

20.06.2016
16.32

Social

Un sportiv din Petroșani a înotat în râul Jiu pentru o Ana, o fetiță care suferă de o malformaţie a coloanei vertebrale

Ana este o fetiță de 3 ani din Gorj care încă de la naștere a trecut prin multe. Suferă de o malformaţie a coloanei vertebrale și nu are un picior. După mai multe operaţii, încă are nevoie de ajutor. Cazul ei l-a impresionat pe un sportiv din Petroșani, bibliotecar de meserie, care a decis să facă un gest impresionant pentru ea.

15.06.2016
16.23

Social

O fetiţă de opt ani din judeţul Buzău a fost violată de iubitul mamei ei

O fetiţă de opt ani din judeţul Buzău a fost luată în regim de urgenţă de autorităţi de acasă după ce iubitul mamei ei ar fi violat-o. Bărbatul ar fi abuzat de ea apoi a încercat să se sinucidă când a aflat că autorităţile îl cercetează.

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu