Acest site foloseste cookie-uri

Cautare: 6070 rezultate dupa tagul "accident"

28.04.2016
07.08

Social

Un tânăr motociclist din Brăila a căzut victimă pasiunii sale pentru viteză

Un tânăr motociclist din Brăila a căzut victimă pasiunii sale pentru viteză. Sfârşitul său a fost tragic. Într-o depăşire periculoasă a acroşat un autoturism şi a ajuns sub roţile altuia. Medicii n-au mai putut să-l ajute. Un copil de numai câţiva ani va creşte acum fără tată.

27.04.2016
07.10

Social

A fost cod roşu azi noapte pentru salvatorii din judeţul Timiş după ce un autocar cu 29 de pasageri a spulberat o maşină

Pompierii, medicii şi poliţiştii din Timiş au fost în alertă azi noapte. Au declanşat codul roşu de intervenţie după ce un autocar cu 29 de pasageri a fost lovit de o maşină scăpată de sub control. Salvatorii s-au temut că vor găsi zeci de victime la locul accidentului, dar din fericire numai 5 oameni au suferit răni uşoare.

26.04.2016
09.01

Eveniment

Pe 26 aprilie 1986, lumea făcea cunoştinţă cu monstrul de la Cernobâl! 30 de ani de la cea mai mare catastrofă nucleară

Pe 26 aprilie 1986, două explozii au zguduit reactorul cu numărul 4 al centralei nucleare de la Cernobîl. În timpul incendiului, care a mistuit reactorul timp de zece zile, au fost răspândite în atmosferă cantități uriașe de substanțe radioactive. Nu există date oficiale privind numărul total al victimelor acestui dezastru - se știe, însă, că 25.000 au murit numai după ce au participat la decontaminarea zonei

25.04.2016
13.39

Extern

Patru români au fost grav răniţi într-un accident produs în nordul Italiei

Un grav accident cu români s-a produs în nordul Italiei. 4 conaţionali au fost răniţi, între care doi grav, după ce maşina lor a părăsit şoseaua brusc şi s-a răsturnat.

24.04.2016
19.07

Social

Un călugăr din Suceava a ucis doi oameni, într-un accident sângeros

În ziua de Florii, un călugăr din Suceava a ucis doi oameni, într-un accident sângeros. A intrat cu jeep-ul plin de pasageri într-o altă maşină, în care era şi o fetiţa de şase ani.

24.04.2016
08.53

Social

Marian Scafaru, iniţiatorul proiectului de colectare a uleiului alimentar, a provocat un accident grav în Capitală

Accident grav în Bucureşti, provocat de Marian Scafaru, omul care acum trei ani a pornit un proiect de colectare a uleiului alimentar din Capitală.

24.04.2016
08.36

Social

Un biciclist a fost accidentat mortal de o maşină, pe un drum din judeţul Hunedoara

Un biciclist a fost lovit mortal de o maşină, pe un drum din judeţul Hunedoara. Şoferul care l-a accidentat spune că bărbatul i-a tăiat calea. N-a mai avut cum să-l evite, deşi nu conducea cu viteză.

23.04.2016
19.08

Social

Un poliţist fără carnet de conducere a murit într-un accident de circulaţie

Un poliţist fără carnet de conducere a murit, într-un accident, în drum spre casă. Cu doar câteva minute înainte să se răstoarne cu maşina într-un şanţ, Claudiu fusese oprit de colegii lui şi amendat, pentru viteză.

23.04.2016
08.35

Social

Un şofer din Gorj şi-a găsit sfârşitul într-o râpă

Un şofer din Gorj şi-a găsit sfârşitul într-o râpă. Maşina de teren pe care o conducea a părăsit drumul şi s-a rostogolit câţiva metri. Bărbatul era blocat sub caroserie când pompierii au ajuns la el.

22.04.2016
07.36

Social

Trei poliţişti au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier

Trei poliţişti au încheiat o misiune la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, în judeţul Caraş-Severin. Oamenii legii duceau la secţie un infractor urmărit naţional.

19.04.2016
13.22

Social

Accident surprins pe camere în Iași! O tânără a fost lovită de maşină care venea ilegal pe contrasens

Un şofer din Iaşi a filmat cu o cameră de bord un accident. S-a petrecut de dimineaţă. În imagini se vede cum o tânără care încearcă să treacă grăbită strada este luată pe capotă de un şofer care vine ilegal, pe contrasens.

17.04.2016
19.11

Social

Bebeluș grav rănit într-un accident provocat de mama sa. Nu avea centură

La numai o lună, un bebeluş trece prin cumpăna vieţii lui. Pruncul se luptă să trăiască, după ce a zburat prin parbriz, într-un accident provocat de mama sa. Tânăra a pierdut controlul maşinii pe o şosea din Dâmboviţa şi s-a răsturnat pe un câmp.

16.04.2016
07.37

Social

Bărbat beat și fără permis, accident spectaculos în Capitală

Un accident spectaculos a avut loc azi-noapte, în Capitală. Un şofer care conducea fără permis de 21 de ani s-a răsturnat cu maşina după ce a vrut să intre într-o depăşire.

15.04.2016
19.29

Social

Şoferul din Brăila care a omorât cinci oameni va sta acasă, în următoarea lună

Marius Negoiţă a primit arest preventiv la domiciliu. A spulberat cinci părinţi. A lăsat un copil şi fără mamă şi fără tată. Şi totuşi judecătorul a decis că şoferul nu trebuie să ajungă în celulă. Familiile sunt revoltate.

09.04.2016
19.15

Social

Un tânar care facea voluntariat pentru a ajuta copiii din familiile sărace şi-a găsit sfârşitul în Maroc

La 26 de ani şi-a dedicat viaţa să ajute. Pe el însă nimeni nu a putut să-l salveze. Departe de casă, Alin a murit în timp ce făcea voluntariat ca să ajute copiii din familiile sărace. Era într-un microbuz, în Maroc, când o furtună de nisip a răsturnat maşina.

09.04.2016
08.47

Social

Constanţa: Şoferul unui autotren şi-a găsit sfârşitul sub cele 30 de tone de ipsos pe care le transporta

Sfârşit cumplit pentru şoferul unui autotren încărcat cu 30 de tone de ipsos, în judeţul Constanţa. La intrarea pe autostrada A4, mastodontul a început să se balnseze şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc de câţiva metri.

06.04.2016
07.24

Social

O cisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat şi a luat foc, pe o şosea din Prahova

O autocisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric a luat foc în această dimineaţă pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina.Flăcările s-au aprins după ce cisterna s-ar fi lovit de un parapet, moment în care s-a răsturnat pe o parte şi a rupt şi o conductă de gaze.

06.04.2016
07.22

Social

La câteva luni după ce şi-a luat permisul de conducere, un tânăr a sfârşit violent pe un drum din judeţul Alba. Autoturismul aflat în depăşire a fost spulberat de două TIR-uri

Final cumplit pentru un tânăr de 18 ani, după ce s-a angajat într-o depăşire periculoasă, pe un drum naţional din judeţul Alba. Maşina pe care o conducea cu viteză a fost lovită violent de două TIR-uri. Medicii l-au găsit pe tânăr blocat în epavă, câteva minute mai târziu. Din păcate nu mai avea puls.

05.04.2016
07.23

Social

O maşină a fost strivită de un tramvai, în Piaţa Victoriei. Medicii l-au găsit pe şofer în comă, iar lângă el o pasageră era rănită

Un tramvai plin cu pasageri a spulberat două maşini şi a băgat doi oameni în spital, la ieşirea din Pasajul Victoria. Vatmanul a făcut un viraj brusc, iar unul dintre autoturisme a fost strivit sub tramvai. Câteva minute mai târziu, şoferul a fost găsit de medici în comă, captiv la volan.

05.04.2016
07.20

Extern

O femeie de 20 de ani, din Canada, a supravieţuit ca prin miracol după ce s-a prăbuşit, cu maşina, de pe o faleză deosebit de înaltă

Tânăra a ajuns pe un colţ de stâncă, la 45 de metri sub nivelul şoselei, după ce a fost aruncată sau a sărit din maşină. La rândul său, vehiculul s-a oprit cu câteva zeci de metri mai jos. Femeia, grav rănită, a fost salvată după doar 20 de minute, printr-o operaţiune foarte riscantă.

04.04.2016
13.06

Social

Accident sinistru într-o staţie de autobuz din Brăila

Un accident sinistru, care a curmat vieţile a cinci oameni, s-a produs la Brăila.Cu toţii aşteptau autobuzul în staţie când au fost spulberaţi de o maşină condusă de un şofer bolnav de epilepsie. Tânărul de la volan a intrat pe contrasens şi i-a aruncat ca pe popice.

04.04.2016
07.30

Social

O femeie şi-a prevestit moartea şi s-a stins într-un accident de maşină. Iubitul ei, despre care cunoscuţii spun că era alcoolic, a izbit autoturismul în care se aflau trei oameni de un copac

I-a spus fiicei să pregătească bani de înmormântare şi s-a stins peste câteva zile, într-un accident. O femeie din Constanţa a murit, după ce maşina care o ducea spre casă s-a rostogolit violent.

04.04.2016
07.25

Extern

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în Marea Mediterană

Aterizare de urgenţă executată excelent în apele Mării Mediterane, de piloţii unui avion de mici dimensiuni. Totul s-a întâmplat la o sută de metri de o plajă din Tel Aviv, iar manevrele celor doi bărbaţi aflaţi la manşa aeronavei au fost privite de zeci de martori.

04.04.2016
07.22

Extern

Vacanţă de coşmar în Cuba, pentru mai mulţi turişti austrieci şi germani

2 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 28 au fost răniţi după ce autocarul în care se aflau fost avariat, la trecerea pe sub un pod foarte jos. În urma impactului, autocarul a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un camion.

03.04.2016
08.20

Social

O femeie din Constanța a murit într-un cumplit accident de circulație

O femeie din Constanţa şi-a găsit sfârşitul în timp ce se întoarcea la soţul pe care-l părăsise.A condus-o spre moarte chiar noul iubit, care are patima alcoolului.

01.04.2016
13.28

Social

Carambol pe o șosea din Argeș. Șapte oameni au fost răniți

Un carambol a fost cât pe ce să se termine tragic pe o şosea din Argeş. Şapte oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor. Totul s-a întâmplat după ce o maşină a frânat ca să vireze la stânga.

30.03.2016
07.53

Extern

Patru români şi-au pierdut viaţa într-un grav accident produs pe o autostradă din Cehia

Patru români şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi într-un accident teribil, produs pe o autostradă din Cehia. Un TIR înmatriculat tot în ţara noastră a spulberat maşina în care erau.

30.03.2016
07.51

Social

Un bărbat care a suferit un infarct la volan a produs un grav accident de circulaţie

Un bărbat de 58 de ani care a suferit un infarct la volan a produs un grav accident de circulaţie.Toată întâmplarea a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere. Omului i s-a făcut rău în timp ce conducea, aşa că a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a pătruns pe contrasens.

29.03.2016
16.24

Social

Prahova. Un şofer a ajuns din trafic, cu tot cu maşină, în curtea unor localnici. În loc să-l ajute, oamenii l-au luat la bătaie pe bărbat

Incident mai puţin obişnuit în Prahova. Un şofer a ajuns din trafic, cu tot cu maşină, în curtea unor localnici. Evident, a distrus totul în cale. În loc să încerce să îl ajute, martorii au sărit să îl ia la bătaie. Spun că s-au săturat de câte accidente au avut parte acolo.

29.03.2016
16.20

Social

Un bărbat de 70 de ani a intrat cu bicicletă într-un TIR, pe şoseaua de centrua a oraşului Alba Iulia

Un bărbat de 70 de ani a sfârşit violent, sub roţile unui tir, în această dimineaţă, în Alba Iulia. Omul era cu bicicleta când a intrat, pur şi simplu, în faţa tirului. Impactul devastator a fost surprins de o cameră de filmat montată pe bordul maşinii.

29.03.2016
07.45

Social

Un taximetrist beat a trimis pe patul de spital o femeie însărcinată şi un preot

O femeie însărcinată şi un preot au ajuns la spital după o cursă cu un taximetrist beat. Singurul care a coborât nevătămat din maşina distrusă a fost şoferul.

28.03.2016
19.05

Social

De Paştele Catolic, gropile din asfalt au ucis un preot în Brăila. Drumul e însă un pericol pentru mii de oameni din zonă

Gropile din drum şi indiferenţa autorităţilor au ucis un preot. Valentin Stelian Hornea avea 38 de ani şi slujea de şase într-un sat din Brăila. Moartea lui a stârnit revoltă printre localnici. Sunt indignaţi pentru că nepăsarea autorităţilor le pune în pericol vieţile. De 20 de ani nu se găsesc bani pentru asfaltarea unui drum judeţean.

28.03.2016
13.27

Social

Accident grav e un drum din judeţul Bistriţa-Năsud. Doi oameni ai ajuns la spital

Doi oameni au fost răniţi aseară, pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsud, într-un accident în care au fost implicate patru maşini.

28.03.2016
07.41

Social

Un preot, mort într-un accident rutier, își prevestise ziua fatidică

Moartea unui preot dintr-o localitate brăileană i-a îngrozit pe enoriaşi. Slujitorul Domnului a vrut să depăşească o maşină, însă din cauza gropilor din asfalt, a lovit-o, iar apoi s-a răsturnat.

27.03.2016
19.06

Extern

Un român şi-a găsit sfârşitul într-un accident aviatic, în Ungaria. Aparatul de zbor în care era s-a prăbuşit

O tragedie a lovit o familie din Timişoara în aceste zile de sărbătoare. Un tânăr de 29 de ani a murit într-un accident aviatic petrecut în apropiere de Budapesta. Avionul de mici dimensiuni în care românul era pasager s-a prăbuşit. Daniel era în Ungaria în intres de serviciu dar zborul era unul de agrement. Numele companiei care deţinea avionul este legat de o altă tragedie a cărei victimă a fost un român.

27.03.2016
19.03

Social

O tânără este în comă indusă după ce a zburat de pe locul din spate al unei maşini şi s-a izbit de parbriz, în urma unui grav accident care a avut loc în centrul Capitalei

Imagini cumplite în centrul capitalei. Cinci tinere studente au fost la un pas de moarte după ce fata de la volan a intrat într-o depăşire periculoasă, iar maşina s-a înfipt sub roţile unui camion de gunoi. Pentru că nu avea centură, una dintre tinerele aflate în spate a fost aruncată peste scaunele din faţă, direct în parbriz.

27.03.2016
09.28

Social

Accident rutier violent în centrul Capitalei! Cinci fete au ajuns la spital

Accident rutier violent în centrul Capitalei Cinci fete au ajuns la spital după ce una dintre ele, care se afla la volan, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat pe contrasens.

22.03.2016
13.21

Social

Accident grav la 30 de kilometri de Târgovişte

Un accident grav s-a produs şi la 30 de kilometri de Târgovişte.Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un catâr a intrat pe şosea. Un şofer a lovit în plin animalul şi, în impact, autoturismul a tăiat calea unui microbuz, care circula pe acelaşi sens de mers

22.03.2016
06.53

Social

Un şofer şi-a ucis sora într-un accident pe un drum naţional din Suceava

Tragedie pe un drum naţional din Suceava. Un şofer şi-a omorât sora într-un accident şi a rănit alţi doi oameni care făcuseră autostopul.

21.03.2016
19.09

Extern

Veronica, studenta care a murit în accidentul de autocar din Spania, era olimpică la Geografie

O studentă din Iaşi a murit în cumplitul accident de autocar din Spania! Veronica era olimpică la geografie şi câştigase o bursă Erasmus în Barcelona, la Master. Doar două luni s-a bucurat de visul ei.

21.03.2016
13.06

Social

Trei tineri au murit într-un accident de circulaţie produs în judeţul Arad

Trei tineri au pierit într-un accident sinistru, pe Valea Mureşului, în judeţul Arad, după ce maşina lor a intrat sub un tir. La volan era o fată care avea permis de conducere doar de 3 luni

21.03.2016
13.04

Social

14 oameni au murit în urma unui accident produs pe o autostradă din Spania

O tragedie a îndoliat Spania, într-unul dintre cele mai grave accidente petrecute acolo în ultimii ani.14 studenţi Erasmus, printre care şi o româncă şi-au pierdut viaţa după ce un autocarul în care erau s-a răsturnat pe o autostradă din nordul ţării

20.03.2016
19.31

Social

Accident în lanț la intrarea în pasajul de lângă Aeroportul Băneasa

O tamponare în lanț a blocat în această seara circulatia în nordul Capitalei. Trei mașini au fost implicate într-un accident la intrarea în pasajul de lângă Aeroportul Băneasa.

20.03.2016
09.06

Social

Și-a ucis soacra într-un grav accident de circulaţie

Un bărbat şi-a omorât soacra într-un grav accident de circulaţie. Aflat în maşină cu soţia, şi cu mama acestuia, omul ar fi aţipit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat cu maşina pe câmp. El şi soţia au supravieţuit, dar femeia de 80 de ani nu a mai putut fi resuscitată.

15.03.2016
19.53

Extern

Accident cu turiști români în Turcia. 11 oameni rămân internaţi în Antalya

11 români rămân internaţi în Antalya, după tragedia în care a fost implicat autocarul lor. Unul dintre ei este în stare gravă, la terapie intensivă. A suferit multiple leziuni şi are nevoie de o intervenţie pe coloană.

15.03.2016
13.33

Social

Explozie puternică la o fabrică de parfumuri din Oneşti

Clipe cumplite ieri, imediat după prânz, într-o fabrică ce produce substanţe chimice folosite la prepararea parfumurilor din Oneşti. Doi angajaţi au fost grav răniţi după ce un reactor cu etanol a explodat, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.

15.03.2016
13.31

Extern

O româncă a murit călcată de o maşină pe o autostradă în Italia după o ceartă cu soţul

Claudia se întorcea de la aniversarea soţului italian, dar după o ceartă cu el, şi-a continuat drumul pe jos. Într-o curbă, a fost lovită mortal de un şofer care nu a apucat să o vadă. Când a aflat vestea, soţul Claudiei a intrat în stare de şoc. Acum este internat la psihiatrie.

15.03.2016
13.28

Social

O ambulanţă a fost lovită de un autoturism, în cartierul Rahova din Capitală

O ambulanţă care ar fi trebuit să ajungă urgent cu un pacient la spital a fost lovită de o maşină, de dimineaţă, în cartierul Rahova din capitală. Şoferul neatent nu i-a acordat prioritate deşi salvarea avea semnelele acustice şi luminoase în funcţiune. Din ambulanţă, nimeni nu a păţit nimic, dar şoferul vinovat a fost rănit uşor.

15.03.2016
13.27

Social

Trei oameni au fost răniţi într-un accident rutier produs în comuna argeşeană Bradu

Martorii spun că vinovat este un şofer care a lăsat un maxi-taxi pe care l conducea, în drum, fără să semnalizeze, cu toate că afară era semi-întuneric. Un şofer l-a văzut prea târziu, a intrat pe contrasens încercând să-l evite, şi a izbit frontal o altă maşină.

15.03.2016
13.13

Social

Ministerul de Externe a activat celula de criză, în urma accidentului rutier din Turcia

O celulă de criză a fost activată la Ministerul Afacerilor Externe după accidentul de ieri din Turcia în care doi turişti români au murit şi 14 au fost răniţi. Autocarul lor s-a răsturnat după o curbă, pe şoseaua udă. Cu toţii erau în vacanţă în Antalya şi mergeau să viziteze Capadocia. Doi dintre răniţi au fost deja externaţi.